Download hier dé 10 beauty tips om uw huid op een natuurlijk manier te laten stralen!

"Uw beauty Instituut voor persoonlijk advies en gericht resultaat" 

Wij beginnen altijd met een persooonlijk gesprek en daarna maken wij een algehele huidscan. Daarop volgt een deskundig advies. Met de professionele behandelingen in onze salon, in combinatie met de verzorging die u zelf thuis doet is het al mogelijk om binnen een maand zichtbaar verbetering te zien! Zo krijgt u die mooie strakke kaaklijn terug en komt een frisse teint met verfijnde poriën tevoorschijn; het bewijs van een mooie gezonde uitstraling.
 
Résidence de Beauté zorgt er samen met u voor dat het gewenste resultaat bereikt wordt met de toepassing van de meest hoogwaardige producten en doeltreffende behandelingen. Wij nemen graag alle tijd voor u en vertellen u graag in een open gesprek over de mogelijkheden. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze nazorg waarbij het zelfs mogelijk is om dit voor een jaar in te plannen.
 
'Innerlijke gezondheid vertaalt zich in uiterlijke schoonheid', is geen loze kreet, maar datgene wat wij bij ons het uitgangpunt van onze aanpak is. Wanneer u start met een gezonde en verantwoorde manier van eten zult u ook eerder en beter resultaat van onze behandelingen kunnen zien. Uw wensen staan centraal waarbij persoonlijke aandacht en eerlijk deskundig advies altijd voorop staat. 

Om een eerste kennismaking afspraak klik hier: afspraak maken.