Download hier dé 10 beauty tips om uw huid op een natuurlijk manier te laten stralen!

Behandelingen

In onze behandelingen werken wij met de hoogwaardige huidverzorgingsproducten van iDDNA, La Colline, Sepai, Pascaud en Murad.

La Colline  (Better-aging)
Zorgt voor een zichtbare verbetering van de huid, dankzij de kennis op gebied van cellulaire cosmetica.
Een combinatie van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, prestaties, topkwaliteit en thuisverzorging.
Voortreffelijk in unieke en effectieve behandelprotocollen met een welness touch. De orginele behandeltechnieken zorgen voor een perfect resultaat.
100% effectief door de laatste wetenschappelijk bewezen ingrediënten voor direct zichtbaar resultaat en langdurig effect.

Klik hier voor meer informatie over La Colline en de behandelingen.


Pascaud (Huidverbetering)
De Pascaud instituutbehandelingen worden o.a. ingezet voor het corrigeren van rimpels, lifting en versteviging van uw huid, verfijning van de huidstructuur en het verwijderen van pigmentatievlekjes. 
Kortom: uw huid wordt behandeld tegen de gevolgen van het ouder worden. De huidbarrière wordt versterkt, de conditie wordt verbeterd en bestaande problemen worden opgelost.
Wanneer u in combinatie met de behandeling de daarbij behorende Cosmeceuticals en Nutriceuticals gebruikt, zult u sneller, maar vooral ook langdurig resultaat bereiken.

Klik hier voor meer informatie over Pascaud en de behandelingen.

Murad (Doelgerichte Huidverbetering)
De Amerikaanse huidarts dr. Murad onderscheidt drie basisthema's voor een gezonde huid. Alle formules zijn hierop gebasseerd, ongeacht de problemen waarvoor ze werden ontwikkeld. De Dr Murad-methode bestaat uit 3 stappen. Probeer die stappen in uw leven te integreren en ervaar wat voor verschil het voor u kan maken.
  1. Topical
    Stimuleert de celdeling. De cellen vernieuwen zichzelf volledig in 28-35 dagen. Voor maximale resultaten: kunt u de huid een extra boost geven door een professionele behandeling te nemen bij ons.
  2. Intern
    Neem de benodigde supplementen voor de behoefte van uw huid en 'eet uw water'. Rauwe groente en fruit bevatten gestructureerd water, dat nodig is voor gezonde jong cellen. Neem bij iedere maaltijd tenminste een stuk groente of fruit, liefst groente of fruit met een 'kleurtje'.
  3. Zelfbewustzijn
    Vergeet nooit dat u de meest belangrijke persoon bent in uw leven. U bent het waard om tijd voor uzelf vrij te maken en een van de beste manieren om tijd aan uzelf te besteden is door goed voor uw huid en uw welbevinden te zorgen door bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling te ondergaan met hoogwaardige producten gecombineerd met de ontspannende kracht van aanraking. Een gelukkig gevoel zorgt voor een complete gezondheid, van binnen en van buiten.
Klik hier voor meer informattie over Dr Murad en de behandelingen.
 

Youngblood Mineral Cosmetics (make-up)
Dit is een mineraal make-up merk dat geheel vrij is van schadelijke stoffen. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld om op een natuurlijk ogende manier blauwe plekken, rode vlekken, huidirritatie of schoonheidsfoutjes te verlichten na een intensieve huidverzorgingsbehandeling of na chirurgie. Inmiddels is er een groot scala aan decoratieve make-up producten. De producten zijn geheel vrij van conserveringsmiddelen of kleurstoffen en hebben een verzachtende werking op de gevoelige huid en geeft het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk. Extra pluspunt is bovendien dat de zuivere mineralen over beschermende eigenschappen beschikken tegen schadelijke invloeden van de zon en dat zij niet verstoppend werken en geen acné veroorzaken.

Klik hier voor meer informatie over Youngblood Mineral Cosmetics.