Download hier dé 10 beauty tips om uw huid op een natuurlijk manier te laten stralen!

Pascaud TCA Peeling

Wilt u ook binnen 1 week een nieuwe huid?

De Pascaud TCA Peeling is een doorbraak op het gebied van huidverjonging en huidverbetering en leidt tot significante verbetering in de huid. Het maakt de huid strakker, gladder en jonger onafhankelijk van leeftijd, huidskleur of huidtype. Een normale peeling verwijdert alleen dode huidcellen, deze peeling gaat tot de basale cellenlaag. Al na één behandeling treedt opzienbarend resultaat op. U moet rekening houden met 1 week vervelling en daarna heeft u een prachtige nieuwe huid.

  • Intensieve combinatiepeeling
  • Combinatie van AHA's, retinol, enzymen en TCA
  • Fijnere huidstructuur
  • Minder pigmentvlekjes
  • Frissere huidskleur
  • Minder lijntjes
  • Voor de zonbeschadigde huid

Voorbehandeling:

U komt voor een Treatment of een Pascaud Fruitzuurpeeling (of in kuurvorm voor het beste resultaat) daarna krijgt u 10 ampullen mee die u gedurende de 10 dagen iedere avond aanbrengt na uw reiniging. Dit is om uw huid voor te bereiden op de behandeling. De 11de dag word in het instituut de TCA Peeling uitgevoerd inclusief een after Peeling programma met de Pascaudlite.

De dagen na de behandeling gaat de huid bruine verkleuringen vertonen en zal vervolgens gaan vervellen. Gemiddeld is na een week het volledige peelingproces achter de rug en heeft u een nieuwe, frisse huid. De peelingbehandeling kan toegepast worden op het gezicht, de hals, het decolleté, de handen, de rug, armen en benen.

De frequentie van de behandeling kan worden herhaald na een maand. Een halfjaarlijkse of jaarlijkse herhaling zorgt voor een lange termijn effect. De peeling zal de huid op een gecontroleerde en veilige manier schoonmaken en zal geen schade aanrichten. De behandeling maakt de huid juist steviger, dikker en weerbaarder.

Nabehandeling;

U krijgt uitgebreide nazorginstructies mee hoe u uw huid na de peeling moet verzorgen. Dit zal zijn met o.a. de Cleanser, 24 uurs cremé, Innovatief serum en Covercream. Na twee weken kan u uw huid weer verwennen met goede hydraterende maksers aangepast aan uw huid. De huid neemt nu alles extra goed op. Het Pascaud Innovatief serum is het meest hoogwaardig vitamine C serum ter wereld en zal het liftend effect na de peeling stimuleren evenals de werking tegen pigmentvlekken.

Klik hier om uw afspraak te maken voor de Pascaud TCA Peeling.