Download hier dé 10 beauty tips om uw huid op een natuurlijk manier te laten stralen!

Geconcentreerde Perfectie

Sepai brengt natuurlijke ingrediënten en technologisch innovatieve werkstoffen samen in doelgerichte formules. Hierdoor zijn producten ontstaan die niet de symptomen maar juist de onderliggende oorzaken van huidveroudering aanpakken.

Het doel van Sepai is om een volledig veilige, ultra-efficiënte en betrouwbare productlijn te realiseren die daadwerkelijk de manier verandert waarop de huid op cellulair niveau presteert. Het herstelt de regeneratiecapaciteit van de huid en brengt daarmee de kwaliteit van de huid terug naar haar oorspronkelijke staat. Dit doel is leidend en blijft de ontwikkeling voortzetten naar complexen met 99% werkstoffen die maximaal effect leveren met minimale hulpstoffen en die geen valse beloften doen. 

Sepai maakt uw droom waar:
Creëer uw persoonlijke, custommade bodyverzorging, met alle effecten die u wilt. Ieder lichaam heeft verschillende behoeftes en problemen. Sepai biedt verzorging die, door toevoeging van verschillende extracten, aan ieders eisen worden aangepast. Zo ontstaan crèmes die preventief werken corrigeren en/of de optimale omstandigheden van de huid onderhouden. Ontwerp uw eigen aangepaste behandeling voor het lichaam met geconcentreerde werkstoffen die u selecteert op basis van uw specifieke wensen.

Zeer eenvoudig in gebruik.
  1. kies het gewenste basisproducte
  2. kies maximaal 3 extracten die het beste aan uw eisen voldoen
  3. leeg de volledige inhoud van elke spuit in de crème
Verwijder de verzegeling op de spuit. Verwijder de dop en leeg de inhoud in de flacon van het basisproduct. Schud krachtig voor elk gebruik.

Gebruik een of twee keer per dag in kleine hoeveelheden op de schone en droge huid.

Klik hier om uw producten te bestellen.