Download hier dé 10 beauty tips om uw huid op een natuurlijk manier te laten stralen!

Augutsus 2017

Intervieuw "Furrow"
Het gezicht van: Evelien Leijten

Over haar beeauty geheim en waarom investeren in je eigen huid noodzakelijk is om er op een natuurlijker manier stralend uit zien en jezelf fit te voelen!

Lees hier verder:
https://www.furrow.nl/algemeen/het-gezicht-van/het-gezicht-van-evelien-leijten/Juni 2017

Blog Kosmetiek "ON THE MOVE"

Evelien Leijten, eigenaar van Résidence de Beauté in Chaam en schoonheidsspecialist. Twee keer won ze Beauty Award.
 

Zoals ik al eerder schreef, was ik vorig jaar bezig met een plan om met mijn bedrijf verder te kunnen laten groeien. Als je dat goed wilt doen, moet je eerst nadenken over waar je staat en vooral eerlijk én kritisch zijn.

Je kunt tevreden blijven met wat er is… maar stilstaan is nooit een goede optie voor een ondernemer. Ik heb daarom wat gedachten op papier gezet en dat geeft inzicht. Wie willen we als Résidence de Beauté zijn? Wie willen we als klant? En vooral: waar wil ik zelf mee bezig zijn, welke waarden vind ik nu écht belangrijk in mijn vak.

Je moet besluiten wat je wilt bieden en op welk niveau. Ik weet waar ik goed in ben en wat me energie geeft. Daar wilde ik ruimte voor maken. Als je wilt groeien, dan moet je dus meer samenwerken en delen. Ik heb mijn team vorig jaar uitgebreid met nog een ervaren professional. Mijn zakelijke verantwoordelijkheid wordt daarmee groter, maar het geeft me ook energie en de ruimte om innovatieve ontwikkelingen in het vak bij te houden. Met al deze ontwikkelingen begon de huisvesting te knellen.
 
In mijn zoektocht naar een geschikt pand kwam ik in Ulvenhout terecht, in een aantrekkelijke buurt waar veel potentiele klanten wonen. De koop werd gesloten en deze zomer verhuizen we. Ulvenhout ligt aan de zuidoostzijde van Breda. Het heeft een historische dorpskern, met shops en horeca van stadse allure. De mix van landelijke rust en stedelijke kwaliteit vormen een passende omgeving voor Résidence de Beauté. Het pand bevindt zich op een mooie zichtlocatie, waar voldoende parkeerruimte is. Momenteel is de ruwbouw gereed en zijn we begonnen met de afwerking en inrichting. De nieuwe vestiging zal een bijzondere sfeervolle en moderne uitstraling krijgen. Dit combineer ik met design en een ‘touch of classic’. In dit pand laat ik verschillende ruimtes inrichten voor de meest innovatieve behandelingen. Daarnaast is er ook ruimte voor een goede presentatie van onze cosmetica, huidverzorgings – en voedingsproducten.

Mijn klanten heb ik al geïnformeerd en ik krijg veel positieve reacties. De nieuwe vestiging ligt slechts zes kilometer verderop. Ook mijn marktbenadering heb ik herzien. Ik heb een professioneel bureau in de arm genomen en heb de vormgeving van mijn reclame-uitingen veranderd. Later passen zij ook mijn website aan. 
Ik kijk er naar uit om in Ulvenhout van start te gaan.

Evelien Leijten
Eigenaresse Résidence de Beauté

http://www.kosmetiek.nl/blog/45/on-the-move

Mei 2017

Maaike Dorsteen deelt haar ervaring bij Résidence de Beauté evelien? in haar blog bij Nouveau. Zij ondergaat eerst een huidanalyse met de Observ 520 en hierna ondergaat zij één van onze meest gewilde behandelingen: Mesotherapie in combinatie met IDDNA peeling en masker.

Bekijk hier het filmpje:
http://www.nouveau.nl/blogs/maaike-dorsteen-beauty/meer-volume-minder-lijntjes-nouveaus-maaike-ondergaat-mesotherapie

https://youtu.be/fn9VLsgw4Fo
April 2017
Maart 2017

iDDNA in gesprek met Evelien Leijten Anti-aging expert en eigenaresse van Résidence de Beauté. Lees hier het volledige intervieuw.

http://iddna.nl/index.php/blog/

Februari 2017 Blog van Evelien Leijten op GZNDenzo, platform van Kelly Weekers:

Verjongen maar die huid!

Je huid is het eerste wat mensen zien als ze met je kennismaken. Uit onderzoek blijkt dat mensen binnen tien seconden een oordeel vellen over wie je bent, ongeacht het verhaal wat je vertelt of wat je functie is. Je voorkomen laat zien welk type je bent, wat je leeftijd is en of je aandacht besteedt aan je uiterlijk.

Je hoeft je niet te laten veranderen door plastische chirurgie, het is absoluut mogelijk een natuurlijke manier te doen. Eerst moet je weten hoe huidveroudering ontstaat. Dat komt door het ouder worden en door schadelijke invloeden van buitenaf. De verouderingsfactoren met het grootste effect zijn: roken en slechte (ongezonde) eet – en drinkgewoonten. Vergeet niet dat de buitenkant van je lichaam de binnenkant weerspiegelt. Je huid laat zien hoe gezond je leeft. Het draait dus om de biologische klok en jouw eigen lifestyle. Je hebt dus de mogelijkheden om het te verbeteren als je dat wilt. Het zit hem in het WILLEN!

Lees hier verder:

http://gzndenzo.nl/verjongen-maar-die-huid/

September 2014

Anouk Smulders in de Beau Monde vertelt haar Beauty geheim bij Résidence de BeautéTalkies Magazine schrijft over Natuurlijke Huidverjonging bij Résidence de Beauté.

http://www.talkiesmagazine.nl/news/natuurlijke-huidverjonging.html

Tips voor een droge huid van Evelien Leijten: winnaar Beauty Award 2010 & 2014

Bekijk het filmpje wat is opgenomen door de ''Anbos '' (branche organisatie van de beauty branche).

https://www.youtube.com/watch?v=6q42C2mJezU

Augustus 2014

Talkies Magazine Anouk Smulder haar natuurlijke Beauty Adres: Résidence de BeautéTalkies Magazine Terasspecial

Beauty van binnenuit bij Résidence de Beautémaart 2014

Talkies magazine '' Résidence de Beauté winnaar Beauty award 2014''AfterParty@BeautyAward 2014
Ochtend ritueel van Anouk Smulders:

http://www.amayzine.com/nl/2013/lets-talk-about-beauty-met-anouk-smulders/


10-01-2014

Interview BN De Stem 

 

09-12-2013

Résidence de Beauté is genomineerd voor de Beauty award 2014 ''beste salon van Nederland'' en behoort nu al tot de top 3!

Liefs Evelien en Ellen


 


19-05-2013
Leuk filmpje over behandeling van La Colline bij Anouk Smulders:
http://furrow.nl/?s=la+colline

25-10-2011   
http://www.hebikietsgemist.nl/aflevering/77883/rtl-4/beauty-plus/najaar-2011-aflevering-1.html

15-04-2011
http://www.youtube.com/watch?v=Br--A67m1ks

13-09-2013
Artikel Ons Weekblad, Weekblad Nieuw Ginneken, Weekblad Waalwijk en Weekblad Oosterhout.


 
Résidence de Beauté evelien
Dorpstraat 61
4851 CK Ulvenhout
+31(0)76 886 40 15
info@residencedebeaute.nl
Résidence de Beauté
Puurevelien