Download hier dé 10 beauty tips om uw huid op een natuurlijk manier te laten stralen!

Augustus 2017
Evelien's nieuwe blog op GZNDenzo:


http://gzndenzo.nl/zomer-betekent-its-me-time/
** Hoe jij de baas van je agenda wordt **
In mijn vorige blog schreef ik hoe je het beste je huid in balans kunt houden en gaf ik jullie een paar tips. Maar hoe maak je nu meer tijd voor jezelf?
Ik werk altijd met zo’n to-do lijst waarop ik alles zet, zowel zakelijk als privé. Dit staat in mijn telefoon, die heb ik altijd bij de hand. Mijn werkdag sluit ik altijd af met vijf minuten aandacht daarvoor, af te strepen wat ik die dag gedaan heb en de resterende – en nieuwe taken alvast te noteren voor de volgende dag. Dat geeft de vrijheid om mijn hoofd ’s avonds even helemaal leeg te maken en op te staan met het gevoel de dag te overzien. Het gevoel dat ik dingen goed geregeld én onder controle heb geeft mij een super goed gevoel en de tijd om andere dingen te doen. Leuke ontspannende dingen, die ik óók in de planning zet. Zo creëer je tijd voor jezelf.
Ook kun je dingen combineren. Al eerder noemde ik de mogelijkheid om de inwerktijd van je gezichtsmasker te gebruiken om je yogaoefeningen te doen en zo heb ik nog een tip: breng als je tv kijkt tijdens het reclameblok alvast je nachtverzorging aan. 
Dan hoef je er voor het slapengaan niet meer aan te denken! Het is zo belangrijk om dagelijks je huid te reinigen en te verzorgen met een goed product voor de nacht. En zo eenvoudig kan het zijn!
Maar, hoe handig die lijstjes ook zijn, soms moet je ook gewoon een avond de tijd te nemen voor je zelf. Met een heerlijke beauty thee, een goede film of een paar mooie magazines in een lekker joggingpak op de bank. Geef je laptop en smartphone een break en zet ze uit. Morgen is er weer een dag!
NB. Nog beter is het om regelmatig te gaan sporten en lekker buiten te zijn voor exercise en frisse lucht. De avonden worden al langer, de temperatuur aangenamer en het geeft je een fijn gevoel.
Mijn Beauty Tip: “Plan wekelijks me-time in en geniet en relax!”
___________________________________________________
Evelien is eigenaresse van schoonheidsinstituut Résidence de Beauté en schrijft op regelmatige basis Beauty & Mind blogs voor Innerwave
 
 
 

Blog Vakblad Kosmetiek:
MIJN LEVEN IN BALANS

Evelien Leijten, eigenaar van Résidence de Beauté in Chaam en schoonheidsspecialist. Twee keer won ze de Beauty Award.

 
Mijn visie richt zich op het uitdragen van natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten uit. Ik ben continue aan het schakelen tussen de verschillende belangen. Zo wil ik vakinhoudelijk goed op de hoogte zijn, een goede werkgever zijn en een perfecte gastvrouw voor mijn klanten zijn. Daarnaast werk ik aan communicatie en pr, houd ik social media bij, zet ik nieuwsberichten online, doe ik de in- en verkoop van producten, verwerk ik de bestellingen van mijn webshop en volg ik regelmatig opleidingen. En nu blog ik dus ook!

Dit alles lukt me alleen door elke dag keuzes te maken en ook écht dingen af te strepen. Niemand anders dan ik ben de baas over mijn agenda! Ook zorg ik goed voor mezelf, want pas dan kan ik dit ook voor anderen doen. Vers koken, fanatiek sporten en vooral ook zeker acht uur slapen, zijn belangrijk tijdens mijn werkweek. Ik zorg altijd dat ik goed voorbereid mijn week begin. Twee dagen per week geef ik minimaal tot 21.00 uur adviezen en behandelingen in mijn salon. Om ’s avonds toch gezond te eten, zorg ik dat er een lekkere soep met veel groenten klaar staat. Privéafspraken plan ik op andere dagen. Hoe ik aan genoeg nachtrust kom? Voor 23.00 uur slaap ik meestal. Rond 22.30 uur begin ik met mijn ritueel: gezicht schoonmaken, tanden poetsen en oil pulling (mond spoelen).


Toch blijft het elke dag een uitdaging om alles wat ik wil op de goede manier te doen. Deze week wil ik extra tijd besteden aan de voorbereiding van mijn nieuwe opleiding Hormoonfactor, maar mijn agenda staat vol met afspraken en ik wil ook nog goed voor mezelf zorgen. Daarom heb ik dit weekend alvast boodschappen gedaan, soep gemaakt en extra gesport.


Want ik ben perfectionist, wat voor - en nadelen heeft…Maar ook hierin probeer ik de balans te vinden. 
Volgende keer meer over hoe je de baas van jouw agenda wordt!


Evelien
www.residencedebeaute.nl


Blog "Innerwave"

IS JOUW HUID IN TOPCONDITIE? 
Gratis huidanalyse door Résidence de Beauté

Schoonheid komt van binnen...en van buiten.. dat weten wij Innerwavers maar al te goed! Gezond eten, veel water drinken en een jaarlijks detox doet wonderen voor je huid, haar en nagels. In combinatie met de juiste crèmes voor de verzorging 'van buitenaf', kom je tot een optimaal resultaat. Maar welke producten zijn nu het meest ideaal voor jou? Voedend, liftend, verstevigend? Ieder persoon vraagt eigenlijk om een ander product.

Onze partner Résidence de Beauté is een van de meest vooraanstaande salons in Nederland. Evelien Leijten en haar team zorgen er voor dat jouw huid in topconditie wordt gebracht. Dat begint met een uitgebreide huidanalyse en een persoonlijke intake waarin jij jouw wensen kenbaar maakt.

Natuurlijk, innovatie en resultaat zijn de kernwoorden van het instituut. Vele tevreden klanten gingen je al voor, zoals bijvoorbeeld Anouk Smulders en Hind (zie LINDA en Talkies Magazine).

Ben je benieuwd wat Résidence de Beauté jouw huid kan betekenen? Maak dan nu een afspraak via
http://www.residencedebeaute.nl/…/Scho…/huid-en-haaranalyse/

Als je laat weten dat je dit via Innerwave hebt gezien dan ontvang je deze huidanalyse en het intakegesprek (ter waarde van ruim € 100,-) kosteloos met daarbij extra een verzorgingsproduct dat past bij het advies.

https://www.youtube.com/watch?v=WqMOdTEINmk


Evelien's bewustwording

15-09-2014

'Hoe realistisch zijn eigenlijk al die beweringen van de Beauty Branche?' Die vraag hoor ik vaak.

De deskundigheid die ik door jarenlange ervaring heb opgebouwd, hebben mij geleerd dat als behandelingen en producten worden ingezet op de meest pure wijze, zij werkelijk resultaat geven. Steeds vaker vragen onze klanten of wij met natuurlijke producten werken. Ik vraag me dan altijd af, wat daar de reden van is? Meestal wordt geantwoord dat vooral uit informatie via social media blijkt dat gewoon puur natuurlijk het beste en gezondste voor ons is. Maar zo eenvoudig is het niet. Dat wil ik u graag uitleggen in dit blog. 

Stelt u zichzelf eens de vraag, wat u wilt bereiken met voeding, verzorging en beweging? Met andere woorden: hoe wilt u dagelijks leven? Als u echt resultaat wilt bereiken en dat vast wil blijven houden, dan is BALANS waar het om gaat. Als wij alles in ons leven 100% puur natuur willen doen, dan leggen wij onszelf een bijna onhaalbaar doel op. We zouden dan niet in de wereld van vandaag kunnen leven. Het zou teveel stress veroorzaken om zo'n leven te realiseren, zeker gezien de hedendaagse normen van hoe wij er uit willen zien. Wij eisen steeds meer, waarbij de zorg voor onszelf vaak op de laatste plaats komt. Familiezaken, kinderen en het werk gaan vóór en de tijd nemen voor onszelf schiet erbij in. U herkent dat vast wel! Zeker wel mag u; moet u zelfs kritisch zijn bij alles wat u doet en waar u waarde aan hecht. Voor mijzelf zijn dat meerdere dingen, maar voor iemand anders kan het een verantwoorde verzorging zijn of goede voeding. Of gelukkig zijn met uzelf en met uw eventuele partner, dat is ook één van die waardevolle dingen. Voel vooral wat bij u persoonlijk past en wees bewust van wat u doet en wat u wil bereiken. Goede volwaardige voeding draagt absoluut bij aan meer energie, een gezondere huid en een fitter en sterker lichaam. 

Goede huidverzorging is essentieel. In cosmetica is het heel moeilijk om 100% natuurlijke ingrediënten stabiel te houden. Ze lopen terug in werking en of bederven snel. Ook het waarborgen van constante kwaliteit is een onzekere factor, omdat je afhankelijk bent van oogsten, die afhangelijk van de weersomstandigheden kunnen verschillen. Daarom zie je in bijna alle actieve cosmetica een combinatie van natuurlijke- en biotechnologische ingrediënten. Dat zijn biologische ingrediënten die in een laboratorium worden bewerkt en/of nagemaakt worden om zo de maximale werking en veiligheid van een product te garanderen. 

Tot slot zijn sommige ingrediënten nodig om kwaliteit vast te houden, formules te stabiliseren of bacteriën weg te houden. Sommigen daarvan zijn niet altijd natuurlijk, maaraltijd schoon en velig en met respect voor de natuur vervaardigd. Diverse huidoliën bevatten ondermeer jasmijnolie, rode palmolie en amandelolie. Hiervan gaat uw huid zeker prettig en minder droog aanvoelen. Daardoor zal de huid er rustiger uitzien. Dit product werkt echter in de bovenste lagen van de epidermis. De huidveroudering vind echter voor een groot gedeelte plaats in de diepere lagen van de huid. Daarbij bevatten dergelijke producten géén bescherming tegen vrije radicalen en UV stralen, wat voor 85% de oorzaak is van huidveroudering.

Als u dus verbetering en resultaat wilt en zo puur mogelijk uw lichaam wilt voeden en verzorgen, dan is mijn advies: kies waar u uzelf goed bij voelt en wees selectief maar óók realistisch. Zorg goed voor uw lichaam, dan zal uw lichaam dat ook voor u doen!

Résidence de Beauté biedt een uniek BeautyConcept met de focus op 'Natuurlijke Huidverjonging'. 

U bent welkom voor een vrijblijvende huidanalyse en persoonlijk intake-gesprek. Hierbij komen al uw wensen aan bod en vertellen wij alles over de mogelijkheden die wij hebben om daaraan te voldoen.

/Anti-ageing/Schoonheidsbehandelingen/huid-en-haaranalyse/ 

Evelien

Résidence de Beauté evelien
Dorpstraat 61
4851 CK Ulvenhout
+31(0)76 886 40 15
info@residencedebeaute.nl
Résidence de Beauté
Puurevelien