Download hier dé 10 beauty tips om uw huid op een natuurlijk manier te laten stralen!

Anouk Smulders

Anouk Smulders fan van Résidence de Beauté, fotomodel, beauty deskundige bij RTL boulevard en presentatrice van HNTM (Holland's Next Top Model)

Ik rijd al jaren speciaal naar Chaam omdat ik weet dat mijn huid daar in beste handen is. Ik vond mijn huid ouder en grauwer worden, iets wat wij allen niet willen. Nu heb ik eindelijk een plek gevonden waar ik definitief jonger en stralender vandaan kom.

 

Kristina Bozilovic


'De tijd vliegt en ik kan bijna niet geloven dat ik alweer een jaar geleden onder behandeling ben bij Evelien van Résidence de Beauté! Maar het is wél te zien! Ik ben inmiddels fan van de Mesotherapie en peelings. Daarnaast is Evelien ook de énige in heel Nederland die mijn wenkbrauwen mag bijwerken! Wat een perfectie. De tip om bij Résidence de Beauté onder behandeling te gaan is één van de beste die ik in tijden heb gehad. Waarvoor mijn dank aan mijn goede vriendin én Résidence fan; Anouk Smulders! Fijn dat zij ook alles weet van beauty inside! Met advies op het gebied van huidverzorging, in combinatie met de juiste voeding, ben ik hard op weg naar de beste versie van mezelf te worden!'

Kristiana Bozilovic, editor in chief Talkies Magazine Kelly Weekers


 
Kelly Weekers is psycholoog & life coach en founder van het gezondheidsplatform www.GZNDenzo.nl Tevens kennen we haar als voormalig Miss Nederland Universe.
 

'Door mijn vak weet ik natuurlijk als geen ander dat echte schoonheid van binnenuit komt, maar de invloed die ons uiterlijk op ons en onze omgeving heeft mogen we zeker niet onderschatten. Een stralende look zorgt voor zelfvertrouwen, het is immers je visitekaartje! Jaren zocht ik naar de perfecte beauty expert en na een paar behandelingen bij Evelien was ik om. Wat een geweldig resultaat! Ik weet dat ik nog jaren met liefde naar Chaam zal rijden voor de fijne behandelingen èn producten. Ik wil op een natuurlijk manier mooi oud worden en ik ben ervan overtuigd dat Evelien dit kan bieden. En ik ben niet de enige fan, ook mijn man (John Ewbank red.) rijdt met liefde mee richting het zuides des lands, omdat ook hij de kracht van de behandelingen en producten elke dag opnieuw weer ziet.

Amber Albarda

 

Natuurlijk jong? Sinds ik zo veel mogelijk natuurlijk eet en ook mijn lichaamsverzorging natuurlijk probeer te houden, had ik me erbij neergelegd dat je er dan op een gegegeven moment vast ook 'natuurlijk' uit ging zien. Gezond eten helpt natuurlijk enorm, maar inmiddels zijn de eerste grijze haren een feit en ook leek het wel of mijn voorhoofdsrimpels na mijn veertigste ineens duidelijker aanwezig waren. Niet iets om wakker van te liggen natuurlijk, maar heel soms betrapte ik me erop dat ik op televisie de huid van Anouk Smulders wel heel mooi vond.

Wat blijkt? Anouk is ook into natuurlijk en peinst niet over botox en fillers maar laat zich bij een natuurlijk schoonheidsinstituut met groot succes behandelen. Wat? Bestaat dat ook? 
Goed, ik moet eerlijk bekennen dat deze ijdeltuit niet heel veel weken later in de auto zat . Naar Chaam, want daarzit Résidence de Beauté, Anouk haar geheime wapen. En inderdaad, who knew dat je ook natuurlijk in de steigers kan? 
Ik deel deze vondst graag want ik had het op dagen dat je in de spiegel kijkt en denkt 'laat maar' graag geweten. Wie weet heb jij ook weleens zo'n dag:-) Evelien, de leuke en zelf prachtige gezondheidsfanaat van Résidence gaat bij deze op mijn favorieten lijstje. Soms is het zo lekker om gezond vertroeteld te worden en er weer stralend uit te zien!
Hind

Mijn vak betreft veel reizen en een onregelmatig leven. Het is daarom belangrijk dat ik goed voor mijn lichaam zorg, regelmatig eet, sport en de juiste verzorging besteed aan mijn gezicht. Mijn huid krijgt af en toe rake klappen van de hoeveelheid make-up die ik gebruik. Toen ik voor het eerst een behandeling aanging bij Evelien in Résidence de Beauté was ik diep onder de indruk van het resultaat. En toch was ik huiverig omdat ik wilde kijken of mijn huid 2 dagen daarna goed op de producten reageerde. Na de 2e behandeling wist ik het zeker! Wat een ongelooflijke boost, mijn huid straalde! Het bijzondere was dat ik zelfs aangesproken werd door mensen die het was opgevallen. De mesotherapie is een aanrader voor iedere vrouw die haar huid wil laten stralen! Buiten dat, Evelien zal ik je in de watten leggen en je stapt volledig ontspannen de deur uit. 

 

 


18-07-2014

Winnares van de aktie voor beste recensie

"Regelmatig kom ik vanuit Den Haag naar Chaam om mijn schoonheidsproducten bij Résidence de Beauté te kopen, me te laten adviseren of om een van de heerlijke schoonheidsbehandelingen te ondergaan. Ik ken Evelien en Ellen inmiddels al jaren en heb met veel bewondering en plezier hun groei en ontwikkeling op schoonheidsgebied gezien. Wat mij blijft aantrekken en wat maakt dat ik iedere keer weer de reis vanuit Den Haag naar Chaam maak (sterker nog, in de twee jaar dat ik in Brazilië woonde, ging ik zelfs wanneer ik tussendoor even in Nederland was nog naar Résidence de Beauté voor een schoonheidsbehandeling!), is eerst en vooral de gastvrijheid van Evelien en Ellen en het plezier dat zij uitstralen in hun werk! Ik voel me altijd welkom, er wordt altijd tijd voor me gemaakt en de adviezen zijn altijd duurzaam en holistisch. Het gaat Evelien en Ellen niet alleen om een mooie huid van de buitenkant, maar ook om een verzorging van binnenuit. Dat spreekt mij aan. Daarnaast zijn de behandelingen uiteraard gewoon heerlijk, echt genieten en echt even ontspannen. Kortom, volop lof en bewondering voor Résidence de Beauté. Liefs van een zeer tevreden klant!" 

Fijn weekend, tot binnenkort weer & lieve groetjes, 

Anne


Mooie aanbeveling voor de publieksprijs Beauty Award 2014

Beste Evelien,
 
Naast de nominatie van beste salon 2014 verdien jij volgens mij óók de beauty award publieksprijs. En wel om twee redenen:
De eerste reden is dat jij mij hebt geleerd om beter met La Colline om te gaan. Ik gebruikte dit product al een aantal jaren voordat ik met jou in contact kwam maar ik gebruikte de producten niet optimaal ( mede vanwege de prijs ). Jij hebt me echter geleerd om de diverse producten wèl goed te gebruiken. Je hebt daar veel tijd aan besteed zonder La Colline  “op te dringen” .
 
De tweede reden is dat de schoonheidsbehandelingen met La Colline heel anders gingen dan ik gewend was elders. Ik geniet nu nog veel meer van alle behandelingen door jou. Met liefde oefen je dit beroep uit en naast je uitstraling heb je bovendien een grote vakkennis.
 
Daarom: je verdient( samen met collega Ellen ) de publieksprijs.
 
Heel veel groeten en succes voor jullie beiden toegewenst van
 
Ellen GrootLeuke facebook recenties:

Linde Nouwens *****: Helemaal blij met de begeleiding van Evelien voor het afvallen! Ik ben al 10 kilo kwijt!

Yvonne Hendriks: Vanaf de start van Evelien haar carriere kom ik in de salon. In die tijd is er veel maar dan ook erg veel veranderd. Ik ga altijd graag naar het mooie sfeervolle pand. Soms zijn de behandelingen niet erg prettig maar wel altijd met goed resultaat. Maar het meeste geniet ik altijd van de heerlijk ontspannende relax behandelingen. Dat die nog maar veel mogen komen!

Mirella van Oosterbosch-Schalk *****: Voel me altijd zeer welkom bij Evelien en Ellen, je wordt er heerlijk in de watten gelegd. Je komt er altijd weer fris en een stuk wijzer vandaan. 


03-01-2014

. Ik ben in contact gekomen met Résidence de Beauté door naar een dag te gaan van de meest Miss Natural! Dus dat stond mij wel aan om daarna toe te gaan ondat ik wel veel van zo natuurlijk mogelijk hou! Heb veel met geneeskrachtige kruiden. Vind natuurlijke geneeskunde heel interessant en verdiep me daar ook in. En daar kon je dus stemmen op Miss Natural. En mij stem ging met vlag en wimpel naar Evelien. Vanwege haar grote passie voor gezondheid van binnen en buiten. En dat was dus de eerste kennismaking met haar. Vandaar uit heb ik dus een afspraak gemaakt om een huidanalyse te laten maken en vandaar uit een behandeling die bij mijn huid past te laten doen. Met de natuurlijke producten van Pascaud! Het zijn heerlijke behandelingen en worden iedere keer als je komt opnieuw voor je bekeken wat op dat moment weer nodig is. Inmiddels is Evelien helemaal met SuperFoods uitgebreid al een poos en ook daar maak ik volop gebruik van en voel me al stukken beter en veel meer energie gekregen. Mijn huid ziet er heel goed uit wat dus ook super belangrijk is!! Kortom mensen een aanrader om er zelf eens een kijkje te gaan nemen en je heerlijk te laten verwennen door Evelien en Ellen, die met heel hun hart vol passie voor je klaar staan en je er stralend uit laten zien van binnen en van buiten!! Hoop dat ik hier wat neer heb gezetwat mag helpen bij het verkiezen van voor mij de Beste Salon van Nederland. En hoop dat ook dat ze dan ook in maart de Beauty Award van 2014 in ontvangst mogen nemen! Ik gun het Résidence de Beauté met heel mij hart! Ik mag er zeer graag komen, het is voor mij een dagje uit!! En hoop er ook nog heel lang en vaak te mogen komen.

Annemarieke van den Berg


05-10-2013

Referentie van een tevreden klant

Beste Evelien en Ellen
 
Bij deze een referentie van een klant, die jullie met stijgende,zeer positieve verbazing heeft gevolgd.
Jullie zijn de afgelopen jaren uitgegroeid van een schoonheidssalon tot een schoonheidsinstituut met
een ongekend totaalpakket.
Jullie kennis op het gebied van huid, haar en de innerlijke mens blijft groeien dankzij de opleidingen die jullie hierin volgen.
De kennis, die jullie hebben op het gebied van voeding en de cursus, die binnenkort gegeven gaat worden maakt het
plaatje compleet.
De ontvangst, behandelingen en de entourage zijn altijd voortreffelijk.
Ik hoop, dat jullie nog jaren zo door kunnen gaan, zodat jullie nog lang klanten kunnen begeleiden zowel
innerlijk als uiterlijk.
 
vriendelijke groeten
Jenneke van Putten
Chaam
 


23-09-2013 Reactie van een heel tevreden klant:

Bedankt voor jullie fijne en gezellige behandelingen voorafgaand van mijn bruiloft.
Ik heb er een super gevoel aan overgehouden en ben met een stralende huid DE dag in gestapt :):)

Groeten,
Anita


 04-04-2013 Reactie van een tevreden klant:
 

He Evelien,

Eventjes snel tussendoor, dank je voor goeie advies, ik zie er stralend uit met youngblood foundation vandaag! Dat moeten we hebben :-)

Tot snel weer, groet Nadine

 


05-03-2013 Reactie van een tevreden klant:

Goedemorgen dames,
 
Bijna alle velletjes zijn weg, mijn huid ziet er geweldig uit, rimpels een stuk minder en een frisse kleur, ik ben er superblij mee!! Mijn kinderen vinden me er jaren jonger uit zien! (zakgeldverhoging? ;))
 
Groeten en een fijn weekend!
 18-07-2014
 

Het verhaal over Résidence de Beauté

Deze Résidence de Beauté is een relatief jong bedrijf in het centrum van Chaam, N-Br. in een stijlvol pand met 2 jonge, ervaren schoonheidsspecialisten, die gedreven zijn door het schoonheidsideaal. Niet qua glamour alleen, maar vanuit de basis van het onderzoeken en behandelen van de huid op professionele en moderne wijze. De grondslag hiervoor ligt in uitgekiende producten en gezonde voeding. In de nieuwsbrief van 29 april 2014 werd ook de aandacht gevestigd op een sport clinic op 3 mei voor een krachtuithoudingsvermogen circuit met als aanvulling core stability Ab training (buikspier en rompstabiliteit).
Evelien, de manager, hecht zeer veel waarde aan een combinatie met gezonde voeding door nu, als voorbeeld, haar favoriete ZomerBeautySmoothie aan te kondigen.
 
Als aardigheid kan de klant een La Coline NativAge cadeauset in de wacht slepen bij aankoop van NativAge La Cremè. Ze verlaagt hiermee de drempel voor de klant om fijne producten te kopen. Altijd is er een goede tip. Voor dit seizoen om de huid vanaf het voorjaar tegen de zon te beschermen.
Ze zorgt van tijd tot tijd voor een lezing of seminar.
 
De klant wordt enthousiast ontvangen met een kopje koffie en voelt zich welkom. De zaak ademt sfeer en rust uit.
Nooit wordt er over een klant gesproken. De prijs staat in evenredigheid tot de kwaliteit van het totaalconcept. Het enthousiasme over het eigen (hand)werk straalt van de specialisten af. Wie wil er niet in zo’n oase behandeld worden? Zeker in deze tijd waar alles niet zo vanzelfsprekend is.

M. Brekelmans
 
 
 
 

 
Résidence de Beauté evelien
Dorpstraat 61
4851 CK Ulvenhout
+31(0)76 886 40 15
info@residencedebeaute.nl
Résidence de Beauté
Puurevelien