Download hier dé 10 beauty tips om uw huid op een natuurlijk manier te laten stralen!

17 maart 2014

Ervaring van en na de Mesotherapie Haarbehandelingen.

Door mijn leeftijd van 55 plus, stress en andere zaken, had ik te maken met het steeds dunner worden van mijn haar. Zelfs door het haar iedere dag te wassen en te fohnen kreeg ik niet meer het behaalde resultaat van voorheen. Ik baalde daar enorm van, op de fiets of lekker in de wind lopen was helemaal uit den boze, want dan kon ik helemaal regelrecht naar de föhn. Kortom ik baalde enorm. Nu ik dit zo opschrijf besef ik wel dat het erin sloop, dus echt van kale plekken of zoiets was gelukkig geen sprake. Alleen het werd dun, zeker aan de voorkant en mijn haar was futloos te noemen. 
Tijdens een gezichtsbehandeling bij Evelien, kwam dit ter sprake. Zij vertelde me dat er behandelingen voor waren. Ik was een beetje terughoudend want ik kon geen positieve reacties ontdekken. Omdat ik toe was aan een opfris periode in mijn leven heb ik de keuze gemaakt om met de behandelingen te starten. 
Van de eerste twee behandelingen merkte ik nog niets, maar vanaf de derde werd mijn haar al wat steviger. Ook in combinatie met gezonde voeding waar ik ook intensief mee bezig ben merk ik vanaf de 5 behandeling dat mijn haar echt voller lijkt en het ook echt is.
Ik heb nu inmiddels 8 behandelingen achter de rug en ik fiets en loop door de wind en was mijn haar na drie dagen. Elke keer als ik nu in de spiegel kijk ben ik zo blij dat ik dit gedaan heb want ik heb mijn haardos weer terug van 5 jaar geleden.
De behandelingen zijn wisselend niet prettig of nauwelijks voelbaar te noemen, maar dat heb ik er graag voor over. kortom ik ben dik tevreden . Als er iemand twijfelt, bel me gerust, mijn telefoonnummer en naam zijn bekend bij Evelien en Ellen.
 
Groetjes Rian


Résidence de Beauté evelien
Dorpstraat 61
4851 CK Ulvenhout
+31(0)76 886 40 15
info@residencedebeaute.nl
Résidence de Beauté
Puurevelien