Download hier dé 10 beauty tips om uw huid op een natuurlijk manier te laten stralen!

De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

LavieSage legt de nadruk op healthy ageing; schoonheid, gezondheid en balans; van binnenuit. De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding vernieuwd en vormt daarbij een reflectie van het functioneren van ons lichaam. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en een hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie en een mooie, gezonde en frisse huid.

Orale producten die de collageenaanmaak van uw huid bevorderen doen dat automatisch ook voor uw bloedvaten. Antioxidanten die uw huid beschermen, ondersteunen ook uw hersenen en ogen. Wat u aan de buitenkant wenst, moet via de binnenkant aangermaakt worden. De LavieSage voedingssupplementen zijn ontwikkeld om uw gezondheid, uw huid en uw vitaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met wat de natuur te bieden heeft. Slechts natuurlijke en hoogwaardige voeding, aangevuld met slimme nutricosmetics, kunnen hiervoor zorgen. Omdat de producten vooral een zichtbare invloed hebben op de huidconditie, huidopbouw en -herstel, noemen we ze nutricosmetics.

Om precies te weten welke supplementen voor u het beste zijn organiseren wij speciale scan dagen. Hierbij wordt aan de binnenkant van uw bovenarm gemeten hoe de barriëre van de huid is en hoe het met collageenproductie gesteld is. Ook wordt het onderhuids bindweefsel bekeken.

De eerstvolgende scandag is:
  • 25 september 2017

    Klik hier voor het maken van uw afspraak op bovenstaande dagen.
LavieSage Scandag

  • 1 mei 2017Résidence de Beauté evelien
Dorpstraat 61
4851 CK Ulvenhout
+31(0)76 886 40 15
info@residencedebeaute.nl
Résidence de Beauté
Puurevelien