Download hier dé 10 beauty tips om uw huid op een natuurlijk manier te laten stralen!


 

Ontdek in 28 dagen met mijn online cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging’ hoe je het maximale resultaat uit jouw huid kan halen en dat op een natuurlijke manier! Je leert hoe je het verouderingsproces kunt vertragen en je lichaam kunt voeden van binnen- én buitenuit voor een stralende huid! Na aanmelding krijg je toegang tot de speciale cursuswebsite van Miss Natural en ontvang je dagelijks een Beauty Mail met adviezen van mij, (Evelien Leijten schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Résidence de Beauté) met heerlijke BeautyFood recepten en toegang tot een nieuw cursusdeel. 
 

Stap voor stap zal ik je laten wennen aan je nieuwe levensstijl, waarbij puur genieten en gelukkig zijn met jezelf op nummer 1 staat. Je zal zien dat je niet alleen van buiten gaat stralen, maar mensen om je heen zullen zeggen,wat zie jij er goed uit! Zij zien iets maar weten niet precies wat zij zien. Doordat je zoveel levende stoffen in en op je huid krijgt, merk je dat je mentaal ook weer oplaad. 
 

Naast het huidverzorgingsadvies ontvang je mijn favoriete Beauty-Smoothies, BeautyOntbijten, BeautyLunch recepten en BeautyDiners. Tenslotte komt echte schoonheid voor een groot deel van binnenuit!
 


Start nu!!


 

De prijs voor deze cursus bedraagt €57,- en is inclusief de 3 Bonus Producten;

BONUS 1 - E-book 'Natuurlijke Huidverjonging' t.w.v. €17,95
BONUS 2 - E-book '50 Beauty Food Recepten' t.w.v. €17,95

BONUS 3 - Cadeaubon van Résidence de Beauté t.w.v. €85,-

EXTRA - Toegang tot de besloten Facebook groep van Miss Natural


 


Start nu!! 


Cursus ''Natuurlijke Huidverjonging in 28 dagen''Résidence de Beauté evelien
Dorpstraat 61
4851 CK Ulvenhout
+31(0)76 886 40 15
info@residencedebeaute.nl
Résidence de Beauté
Puurevelien