Couperose en Pigment

Zoek
Couperose en Pigment

Laserbehandeling

De laser is al sinds de zestiger jaren een ingeburgerd fenomeen binnen de medische en cosmetische wereld. Voor tal van problemen wordt de lasertechniek gebruikt, denk hierbij aan definitief ontharen en de overbekende oogoperaties.

Veel mensen hebben last van rode haarvaatjes in het gelaat of elders op het lichaam. Met behulp van een zogenaamde KTP 532 diodelaser kunnen deze rode haarvaatjes pijnloos en zonder huidbeschadiging worden verwijderd. Het bijzondere laserlicht zoekt de oxyhemoglobine in de bloedvaatjes op. De oxyhemoglobine zijn de rode bloedlichaampjes die de zuurstof vervoeren. De warmte van het laserlicht wordt geabsorbeerd en hierdoor trekt de bloedwand samen en verdwijnt het vaatje. Het licht dringt door de huid heen, zonder deze te beschadigen. De behandelingen zijn pijnloos en snel. Meestal volstaat 1 behandeling (in 80% van de gevallen).

De meest bekende bloedvatafwijkingen, die behandeld kunnen worden zijn;

  • Couperose

  • Telangiëctasiën

  • Spider Agioma's

  • Cherry Angioma's

  • Rosacea

Maar ook steelwratjes kunnen eenvoudig worden weggehaald met deze methode. En pigmentvlekjes zowel op het gezicht als op het lichaam. Na de behandeling kunt u gewoon doorgaan met de dagelijkse bezigheden, hooguit voelt de huid wat geïrriteert aan, maar dat verdwijnt in de regel na de eerste paar uur. Daarna moet men wel de eerste 2 weken uit de volle zon blijven.

De KTP 532 diodelaser waar Résidence de Beauté mee werkt, is zeer geavanceerd en heeft een hele kleine laserstraal, zodat alleen het bloedvat wordt geraakt en niet het omliggende huidweefsel. 

 

De volgende data staan gepland voor het verwijderen van de bloedvaatjes en pigmentvlekjes:

  • 26 maart 2018

Klik hier om uw afspraak te maken voor het verwijderen van couperose of pigment.

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development