Lipocel voor vetrolletjes

Zoek
Lipocel voor vetrolletjes

evelien résidence de beauté® verwijdert uw vetrolletjes

Wilt u ook af van die vetrolletjes en liefst nog voor de zomer? Wij kunnen vetrolletjes bij u wegsmelten met een zeer doeltreffende mesotherapie techniek. Bijvoorbeeld bij een onderkin, hamsterwangetjes of op de buik (zowel onder als boven de navel). Maar ook bij vetrolletjes onder de bh rand, te dikke bovenarmen of vet boven de knie.
 
Deze Lipolyse injecties worden direct in het vetweefsel ingespoten en bestaan voor een groot deel uit phosphatidylcholine (PPC), gewonnen uit soja. Dit is een enzym dat vergelijkbaar is met enzymen uit de menselijke gal, die vast vet kunnen splitsen in kleine delen en het vet zo oplosbaar maken. Lipolyse is dus een volkomen natuurlijke techniek en helemaal onschadelijk voor uw gezondheid.
Het middel moet niet worden gezien als het nieuwe wondermiddel voor gewichtsverlies maar is bedoeld voor cosmetische correcties. De injecties lossen het vet plaatselijk op. Het opgeloste vet komt in de bloedbaan en wordt als energie gebruikt, of wordt op een andere plaats weer als vet opgeslagen (als u niet extra sport of minder eet). Het kan dus goed zijn dat u de vetrolletjes ziet verdwijnen, zonder dat u merkt dat u gewicht verliest.
 
Het aantal behandelingen verschilt van persoon tot persoon, afhankelijk van locatie en grootte van het gebied. Als regel kan men stellen dat 2-4 behandelingen nodig zijn in een periode van 6-8 weken om de behandeling met succes af te ronden. Meer dan 80% is bijzonder tevreden na 2-3 behandelingen.  

Voor wie?
Bij kleine tot medium­grote vetdepots, die niet verminderd kunnen worden d.m.v. een verandering in het eetpatroon of lichamelijke oefeningen. De injecties resulteren echter nooit in gewichtsverlies maar in het verbeteren van lichaamscontouren. Voor grote vetophopingen is liposuctie meer geschikt. Daarnaast kan lipolyse gebruikt worden als nabehandeling van liposuctie om resterende vetdepots te egaliseren. De ideale cliënt heeft over het algemeen alles gedaan om van hun plaatselijke vetoverschot af te komen. Ze eten meestal gezond en bewegen regelmatig. Dit alles zonder effect.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?
Omdat ieder persoon anders is, is een intake gesprek nood­zakelijk om te bepalen welke gebieden kunnen worden behandeld. De ene persoon heeft bijvoorbeeld dikkere dijen dan een ander en behandeling is alleen mogelijk als er voldoende vet zit op de betreffende zone.

Behandellocaties gezicht: onderkin, wangen, kaaklijn. 
 
Behandellocaties lichaam: Buik (onder en boven de navel), rug en vetkwabben onder de bh-band bij vrouwen, heupen, dijen, knieën, armen, billen (onder en naar de heupen toe).

Moet ik er een dieet bij volgen?
Het is niet noodzakelijk een speciaal dieet te volgen. Het is echter wel aan te raden om op uw levensstijl te letten en dus een minimum aan vet en geraffineerde koolhydraten (zoals witbrood, croissants, koekjes, witte pasta, etc.) te eten en zo min mogelijk te snoepen. Ook wordt het proces bevorderd door voldoende lichaamsbeweging en veel water. Bij grotere vetophopingen adviseren wij u om enkele weken na de be­handeling meer beweging, inspanning of sport te verrich­ten. Daardoor normaliseert de toegenomen vetbelasting in het bloed sneller.

Wanneer zie ik resultaat?
Nadat de zwelling is verdwenen begint het afbreken van de vetten. Dit is een proces van ongeveer 3 tot 6 weken. Hierna ziet u het resultaat van de behandeling en kunt u kiezen voor eventuele herhaling van de behande­ling. Het resultaat is blijvend, mits u hetzelfde gewicht behoudt. Bij een sterke gewichtstoename kunnen de behandelde gebieden weer dikker worden.

Maak hier uw afspraak voor een intakegesprek

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development