Huidanalyse

Zoek

Bij onze eerste kennismaking met jou is het voor ons uiterst belangrijk om te weten te komen zo welke wensen jij hebt. Met de Observ apparatuur meten wij de conditie van jouw huid. Tegelijkertijd starten we een uitgebreide intake om je een totaal lifestyle advies te kunnen geven, gericht op de huid, voeding, beweging en mindset. Naar keuze kan de intake van tevoren thuis via een e-formulier worden ingevuld of ter plaatse in onze salon. Op grond van deze informatie kunnen wij je beter adviseren en behandelen. Zo begeleiden we je naar een gezonde en stralende huid. Welke behandeling voor jou geschikt is, is afhankelijk van deze informatie en natuurlijk jouw persoonlijke wensen. Je kunt erop rekenen dat we uitgebreid de tijd nemen hiervoor. We maken gedetailleerde foto’s met de Observ500 om ons beginpunt en het behandelingsproces te volgen. De apparatuur brengt de schade in beeld die je met het blote oog niet ziet, zoals zonschade en pigmentvlekjes. Het is prettig voor jou om door middel van vóór – en ná – foto’s het zichtbare resultaat van een gezonde leefstijl weerspiegeld te zien in jouw huid. Na je bezoek aan onze salon sturen we je ook nog extra tips of recepten waarmee je thuis nog beter kan zorgen voor je huid.


Advies huidanalyse en intakegesprek

Ons doel is samen met jou ervoor te zorgen dat je de mooiste versie van jezelf wordt. Veel tevreden mannen en vrouwen gingen je voor. Met onze grote klantenkring hebben we een hechte en persoonlijke relatie opgebouwd.

Lees hier een aantal recensies

Het is ook mogelijk om te werken vanuit jouw persoonlijke DNA. Jouw unieke bouwstenen geven input voor een uitgebreide rapportage waarmee we precies jouw kansen en risico’s in kaart brengen van je gezondheid, je stressniveau en jouw unieke huideigenschappen. Onderdeel van dit aanbod is een crème die samengesteld wordt op je eigen DNA gegevens. Tevens nemen we bloedtesten af voor de juiste omega 3/6 verhouding.

Om goede resultaten te bereiken is het belangrijk om de stappen die we maken te volgen en zo nodig bij te stellen. Daarom plannen we maken regelmatig een evaluatiegesprek en maken we tussentijdse foto’s. Hoe duidelijker je ons jouw wensen voorlegt, hoe beter we als team jou kunnen begeleiden naar dat wat je wilt bereiken.

Door de metingen en analyses die wij maken kunnen we ook vroegtijdige veroudering aan pakken, door het proces te vertragen. Dat doen we met behandeling aan de buitenkant en van binnenuit met goede voeding en indien wenselijk supplementen. Een mooie huid is een weerspiegeling van een gezonde leefstijl.

Ook maken we huidscans om juist de binnenkant van de huid te meten. Denk hierbij aan de hoeveelheid collageen, de huiddikte en de conditie van het bindweefsel.

Vraag hier je voedingsdagboek aan*

*Kosten: €45,-. Wanneer je een programma bij ons volgt is dit inbegrepen.

Wil je écht het allerbeste voor jouw huid en wil je ervoor zorgen dat dat ook op langere termijn zo blijft?

Volg dan een op maat gemaakt programma bij ons.

youtube facebook instagram
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development