Behandeling man

Zoek

Advies en behandeling mannen.

Goede huidverzorging is niet alleen een zaak van vrouwen. Ook mannen hebben hebben behoefte aan een goed persoonlijk advies op maat. In uw drukke dagelijkse leven zult u merken dat de juiste verzorging en ontspanning van uw huid -evenals regelmatig sporten- ook bijdragen aan een beter gevoel. Een goed verzorgde man, met een heldere frisse huid vergroot zijn uitstraling in zowel zijn beroeps- en privéleven.

Bij Résidence de Beauté kunt u terecht voor behandelingen speciaal afgestemd op uw wensen. Wij hebben veel ervaring met de specifieke problemen van de mannenhuid en de manier waarop mannen behandeld kunnen worden. Naast behandelingen in ons instituut, geven wij ook advies voor het gebruik van producten die (ook voor mannen!) heel eenvoudig thuis te gebruiken zijn.

Niet alleen voor een ontspannende behandeling,  maar ook voor een huidverbeterende behandeling bent u bij ons aan het juiste adres.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld een door het scheren geïrriteerde huid kalmeren, of  maken wij de huid schoon van onzuiverheden, zoals acné. Ook het verminderen van rimpels, oa. kraaienpootjes rondom de ogen is mogelijk.
Wij doen alles altijd op een natuurlijke manier waardoor u er veel frisser, jonger en gezonder uit zal gaan zien.

Voor de moderne man is een goede huidverzorging de normaalste zaak van de wereld! U bent het waard!

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development