Blackhead & Pore Clearing Duo (stap 2)

Zoek
€ 63,50
Op voorraad
SKU
67673
Omschrijving
Werkt binnen vijf dagen op verstopte poriën en mee-eters. Kan ook plaatselijk gebruikt worden.

Murad Blackhead & Pore Clearing Duo


Deze snel werkende 2-stappen behandeling van Murad helpt mee-eters en verstopte poriën te verminderen. Tot op heden was er weinig tot geen product die enkel op verstopte poriën werkt, start daarom nu om zelf het resultaat te zien.

Een vette huid of gecombineerde hui kan verstopte poriën, witte kopjes en mee-eters veroorzaken die uw huid er ongezond doen uitzien. Murad heeft een proces on twee stappen ontwikkelt om uw poriën te ontstoppen en deze schoon te houden. De eerste stap is een masker, wat zorgt voor een behandeling die onzuiverheden uit de huid trekt.
De tweede stap sluit uw poriën weer zodat er geen nieuw vuil intrekt, wat witte kopjes of mee-eters kan veroorzaken.  Murad Pore Reform is een complete lijn van huidverzorging voor de vette of gecombineerde huid. 
Resultaat binnen vijf dagen!

Ook is het mogelijk wanneer u geen vette huid heeft om enkel plaatselijk Murad Blackhead& Pore Clearing Duo te gebruiken.

Gebruik:

Stap 1 breng je 1 tot 3 keer per week aan op de gebieden waar de verstopte poriën zitten. Dit laat u 10 minuten zitten en hierna afspoelen met water. 
Stap 2 direct over dezelfde gebieden aan brengenen de volgende morgen nog 1 keer stap 2 over dezelfde gebieden aanbrengen. Stap 2 sealt de huid en voorkomt dat de poriën weer snel vervuild raken.
 
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development