Blend New Day Omega 3 Vegan

Zoek
€ 37,50
Op voorraad
SKU
Blend New Day Omega 3 Vegan

Zuiver vegan omega 3 supplement afkomstig uit algen. Goed voor jou en goed voor de natuur!

✓  DHA is goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen bij een minimale inname van 250 mg DHA per dag

✓  250 mg DHA per capsule

✓  Omega 3 afkomstig uit zuivere algenolie

✓  Goed voor mens, dier en milieu

 

Blend New Day 

Zuivere omega 3 olie uit algen

Beauty & Brain is een zuiver omega 3 olie supplement van een hoge kwaliteit. De omega 3 olie is afkomstig van de microalg Schizochytrium. Dit is een eencellig organisme dat bekend staat om zijn hoge productie van omega 3-vetzuren. Algenolie supplementen zijn de ideale manier om omega 3-vetzuren binnen te krijgen, zonder dat hier vissen voor gevangen hoeven worden.

Omdat zowel de algenolie als de capsule plantaardig zijn, is ons omega 3 supplement in tegenstelling tot visolie supplementen geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien geven onze algenolie capsules geen vissige nasmaak.

Waarom is het goed om een omega 3 supplement te nemen?

Omega 3-vetzuren zijn essentiële voedingsstoffen. Dit betekent dat je lichaam ze niet zelf kan aanmaken. Je moet ze dus voldoende via je voeding binnenkrijgen. De beste voedingsbronnen zijn echter vette vissen. Wanneer je weinig tot geen vette vis eet, is het daarom goed om omega 3 vetzuren uit een supplement te halen. Een plantaardig omega 3 supplement uit algen is hiervoor ideaal.

Ons algenolie supplement bevat per capsule 250 mg DHA. Het omega 3-vetzuur DHA is bij een minimale inname van 250 gram per dag goed voor de werking van je ogen en hersenen. Een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA is bovendien gunstig voor de werking van je hart

Zuinig op onze oceanen

Omdat algen aan het begin van de voedselketen staan, zijn ze een duurzame vervanger voor omega 3 uit vis. Vissen halen hun omega 3-vetzuren ten slotte ook uit algen. Door jouw omega 3 vetzuren rechtstreeks uit algen te halen, sla je een stap in de voedselketen over en ga je overbevissing tegen. Algenolie supplementen zijn dus een goed alternatief voor iedereen die het milieu, de oceanen en de vissen een warm hart toedraagt.

De algen worden gekweekt in speciale duurzame kwekerijen onder streng gecontroleerde omstandigheden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de algenolie vrij is van verontreiniging en giftige stoffen uit de zee.

Doordat er geen bewerkingen nodig zijn om vervuilingen te verwijderen is algenolie een ontzettend puur product. Minder bewerking betekent een betere werking.

Hoe te gebruiken?

Dagelijks 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development