Blend New Day Hormoonbalans Eiwitshake

Zoek
€ 34,95
Op voorraad
SKU
Blend New Day Hormoonbalans Eiwitshake

Blend New Day Plantaardige eiwitshake op basis van erwteneiwit en havermeel. Bevat volop bouwstenen voor een fit en gezond lichaam. Volledig biologisch en boordevol proteïnen, mineralen en vitamines. Met een heerlijke smaak van vanille met een vleugje kaneel. 

✓  15 gram plantaardige eiwitten per shake
✓  Op basis van erwteneiwit en havermeel
✓  Rijk aan vitamines en mineralen, zoals ijzer en magnesium
✓  100% biologisch

Blend New Day plantaardige proteïne shake op basis van erwteneiwit is gemaakt van 100% biologisch geteelde ingrediënten. De shake is volledig vegan en zit vol met mineralen, vitamines en plantaardige stoffen waar je lichaam blij mee is! Iedere shake bevat een ruime hoeveelheid bouwstenen voor het behoud van een optimaal fit en gezond lijf. Deze biologische ingrediënten vind je in onze proteïne shake:

  • Erwteneiwit
  • Havermeel
  • Lijnzaad
  • Chiazaad
  • Maca
  • Echte vanille
  • Natuurlijke stevia
  • Een vleugje kaneel

 

Wat levert onze plantaardige shake jou op?

Eiwitten behoren tot de belangrijkste bouwstenen van je lichaam. Ze dragen bij tot het behoud van sterke spieren en botten en helpen bij het herstel van je spieren na fysieke inspanning. Met onze plantaardige proteïne shake krijg je per shake maar liefst 15 gram van deze waardevolle eiwitten binnen. Daarnaast levert iedere shake je een hoop vitamines en mineralen voor een optimale ondersteuning van je gezondheid. Zo bevat het onder andere ijzer en magnesium voor de bevordering van je energieniveau en selenium dat goed is voor je nagels en bijdraagt aan sterk en glanzend haar.

Eerlijk voor je lijf en eerlijk voor de natuur

Bij Blend New Day gebruiken we voor onze producten zo veel mogelijk plantaardige, biologische en duurzame ingrediënten. Als een ingrediënt niet nodig is of de werking niet verbetert, voegen we het ook niet toe. Hierdoor zijn al onze producten eerlijk voor je lijf, eerlijk voor de natuur en eerlijk geproduceerd.

Hoe te gebruiken?

Meng 1 schep (30 gram) plantaardig eiwitpoeder met 200 ml water, plantaardige melk of fruitsap tot een romige shake. Je kunt de plantaardige eiwitshake ook gebruiken door de havermout, in een smoothie of verwerken in zelfgemaakte baksels.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

 

 

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development