Blend New Day Chlorella Vegan

Zoek
€ 19,75
Op voorraad
SKU
Blend New Day Chlorella Vegan

Blend New Day Chlorella Vegan Is jouw dagelijkse dosering supergreens!
Iedere capsule bevat 500 mg zuivere Chlorella.
Deze eencellige zoetwateralg ondersteunt de reinigende werking van je lever* en helpt je immuunsysteem*.
✓  500 mg Chlorella per capsule
✓  Ondersteunt de reinigende werking van de lever*
✓  Zuivere algen afkomstig uit Nederland
✓  Vrij van allergenen, zware metalen of contaminaties Sterke combi met; Beauty & Brain (Vegan Omega 3) Zuiver vegan omega 3 supplement afkomstig uit algen.

Goed voor jou en goed voor de natuur!
✓ DHA is goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen bij een minimale inname van 250 mg DHA per dag
✓ 250 mg DHA per capsule
✓ Omega 3 afkomstig uit zuivere algenolie
✓ Goed voor mens, dier en milieu

Jouw dagelijkse dosering supergreens

Blend New Day, Chlorella Vegan levert je een hoge concentratie van de micro-alg Chlorella Sorokiniana. De algen worden op unieke wijze gekweekt in Nederland. Het productieproces is volledig steriel, waardoor de Chlorella vrij is van allergenen, zware metalen en contaminaties.

Wat is Chorella?

Chlorella is een eencellige zoetwateralg die al miljoenen jaren op onze aarde voorkomt. Chlorella staat bekend om het hoge gehalte aan chlorofyl (bladgroen). Hieraan dankt de alg ook de opvallende groene kleur. In Japan vormt Chlorella al eeuwen een vast onderdeel van de dagelijkse voeding. En dat is niet zonder reden. Chlorella heet namelijk een positieve invloed op het immuunsysteem* en ondersteunt de reinigende werking van de lever*. Ook helpt Chlorella door de antioxidant werking bij de bescherming van gezonde cellen tegen vrije radicalen*.

Chlorella van de allerhoogste kwaliteit

Chlorella wordt veelal gekweekt in grote buiten bassins in Aziatische landen, waardoor de algen vaak veel toxines (denk aan luchtverontreiniging) bevatten. Dit wilden wij uiteraard absoluut niet! Blend New Day staat voor Nature’s Best en dat betekent de allerbeste kwaliteit, vrij van toxines en andere rotzooi. We gingen op zoek naar een zuivere Chlorella en stuitten op een producent van Nederlandse bodem. Hier worden de algen op unieke wijze gekweekt onder steriele laboratorium omstandigheden. De microalgen in ons Chlorella supplement zijn dan ook volledig vrij van allergenen, zware metalen en contaminaties.

Chlorella met dunne celwanden

Wij hebben in ons supplement bewust niet gekozen voor Chlorella met gebroken celwanden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat bij het breken van de celwanden een deel van de waardevolle voedingsstoffen verloren kan gaan. Of het nodig is om de celwanden te breken om de voedingsstoffen op te kunnen nemen, is afhankelijk van de exacte soort Chlorella en de wijze waarop deze gekweekt wordt. Door de gecontroleerde groeiwijze van de Chlorella variant die wij gebruiken, zijn de celwanden veel dunner dan bij andere producenten. Hierdoor is de biologische beschikbaarheid van de voedingsstoffen hoog.

Eerlijke ingrediënten

Bij Blend New Day vinden we het belangrijk dat onze producten eerlijk zijn voor je lijf, eerlijk zijn voor de natuur en eerlijk worden geproduceerd. We gebruiken daarom zo veel mogelijk vegan, biologische en duurzame ingrediënten. Als een ingrediënt niet nodig is of de werking niet verbetert, voegen we het ook niet toe. Op deze manier houden we alle ruimte voor de ingrediënten die wél werken. 

Hoe te gebruiken?

3 keer per dag 1-2 capsules met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Let op: Bij sommige mensen hebben de darmen tijd nodig om aan Chlorella te wennen, en kan suppletie gedurende de eerste dagen van gebruik buikpijn en een verkleurde ontlasting veroorzaken.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toekenning.

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development