Blend new Day Sunshine in a Bottle

Zoek
€ 24,75
Op voorraad
SKU
Blend new Day Sunshine in a Bottle

Blend New Day 

Sunshine in a Bottle is de ideale manier om in de herfst- en wintermaanden het zonnetje in huis te halen. Het bevat een hoge dosering van 50 mcg (2000 IE) vitamine D3 per capsule, wat een positieve invloed heeft op je immuunsysteem en bijdraagt aan een goede weerstand.

✓  50 mcg (2000 IE) vitamine D3 per capsule
✓  Vitamine D3, de best opneembare vorm
✓  Vegan, afkomstig uit mossen
✓  Vitamine D ondersteunt je weerstand

Blend New Day, hooggedosseerd vegan vitamine D3 supplement

Sunshine in a Bottle is een hooggedoseerd, vegan vitamine D3 supplement. De vitamine D in dit supplement is afkomstig uit mossen en dus geschikt voor vegetariërs en veganisten. Iedere capsule levert je 50 mcg (2000 IE) vitamine D3, de best opneembare vorm van vitamine D.

Wil je graag een lagere dosering als onderhoud, dan kan dat door om de dag of twee keer per week een capsule te nemen. Vitamine D3 wordt namelijk langzaam aan je lichaam afgegeven. Voor 12,5 mcg (500 IE) per dag is 1x per vier dagen innemen dus voldoende.

Wat is vitamine D?

De laatste decennia is de kennis over vitamine D en de rol die deze vitamine speelt in het menselijk lichaam enorm toegenomen. Zo is ondertussen duidelijk dat vitamine D op veel verschillende manieren bijdraagt aan je gezondheid. Vitamine D is belangrijk voor de functie van je immuunsysteem, maar ook voor het behoud sterke bottenspieren en tanden. Daarnaast is vitamine D betrokken bij de aanmaak van cellen en weefsels.

Sunshine in a Bottle

Vitamine D is een vitamine die in de huid wordt aangemaakt onder invloed van zonlicht. In ons land heeft de zon van september tot april een stuk minder kracht, waardoor er minder vitamine D in de huid gevormd kan worden. In deze maanden kan een vitamine D supplement daarom een waardevolle aanvulling zijn. Ons vitamine D supplement Sunshine in a Bottle is de makkelijkste manier om het zonnetje in huis te halen.

Mensen met een donkere huidskleur of mensen die niet vaak buiten komen, maken ook zelf minder vitamine D aan. Daarom is het voor deze groepen aangeraden om het hele jaar door een vitamine D supplement te nemen.

Eerlijke ingrediënten

Bij Blend New Day maken we de producten die we zelf in de winkel al jaren zoeken. We gebruiken zo veel mogelijk vegan, biologische en duurzame ingrediënten. Als het niet nodig is, of de werking niet verbetert voegen we het ook niet toe. Hierdoor blijft er alle ruimte voor de ingrediënten die wel werken. Eerlijk voor de natuur, eerlijk voor je lijf en eerlijk geproduceerd.

Hoe te gebruiken?

Dagelijks 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development