Evelien Leijten genomineerd voor Beauty Award 2018

Beauty Award 2018evelien résidence de beauté® in Ulvenhout is genomineerd voor de Beauty Award 2018 als beste Beauty salon van het jaar!

De prijs is de meest prestigieuze nationale vak prijs. Ook in 2010 en 2014 was Evelien al winnaar van een Beauty Award. Zij is nu doorgegroeid naar de categorie ‘grote salons’ (vanaf 4 ft).
In totaal zijn er 7 categorieën. Per categorie wordt door een vakkundige jury een Award winnaar uitgekozen. Onderdeel van de deelname aan de Award verkiezing vormt een diepgaande screening van de deelnemers en hun bedrijven. De kandidaten worden beoordeeld op inhoudelijke visie, hun vaktechnische expertise en bedrijfsmatige competenties en in welke mate zij een rolmodel voor de branche zijn.

Op 22 april 2018 worden de winnaars bekend gemaakt.

Evelien Leijten (33) opende in 2017 haar nieuwe salon in Ulvenhout (Breda) na 15 jaar gevestigd te zijn geweest in Chaam. Haar zaak behoort tot de top van de Nederlandse schoonheidsinstituten.

Evelien over haar deelname:

“Mijn motivatie komt voort uit de groei die mijn salon heeft doorgemaakt en de plannen die ik nog heb om me te verdiepen. Ik heb een eigen kijk op het vak ontwikkeld.
Ons werk gaat over de impact die wij met ons werk kunnen hebben op het leven van mensen. Hun uiterlijk speelt daar een grote rol in. De waarde die wij als beauty experts hebben is niet alleen in cijfers meetbaar. Het gaat veel meer om betrokkenheid, blijven leren en kunnen innoveren. Het gaat erom welke verandering je teweegbrengt bij klanten en hoe je dat doet. Vanuit overtuiging, geloofwaardigheid en authenticiteit.
Mijn benadering van het vak is daarop een antwoord. Wij bieden méér dan beauty en dragen met ons werk bij aan het welbevinden en geluk van onze klanten. Wij kunnen mensen inzicht te geven in hun levensstijl en in combinatie met onze behandelingen hun uiterlijk verbeteren vanuit onze missie dat iedereen ‘mooi’ kan zijn. Dat is naar mijn mening de enige échte basis voor schoonheid. Ik ben er trots op om samen met mijn team te behoren tot een branche die daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren.”Geen tags
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development