Cleanse, Revitalise Kit

Zoek
€ 155,35
Op voorraad
SKU
627421
11-daagse body & mind reset-programma voor de start van een nieuwe healthy lifestyle. Zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.
Herboren in slechts 11 dagen.
Laviesage Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

Cleanse & Revitalise is een 'mild' en aangenaam programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma's genieten. De voeding die je tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen.

3 logische fasen, succes gegarandeerd:
  1. Voorbereindingsfase (2dagen)
    Zorgt ervoor dat je tijdens de cleansefase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.
  2. Cleansefase (7dagen)
    Stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt je nieren en jebloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voert deze af. De organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.
  3. Revitalisefase (2dagen)
    Zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

De Cleanse & Revitalise programmadoos bestaat uit 9 onderdelen. Een gedetailleerde handleiding over het programma met uitleg over de 3 fasen met voor elke van de 11 dagen een planning met heerlijke gevarieerde recepten voor gezonde smoothies, en smakelijke, energierijke diner gerechten en veel tips om het programma succesvol te doorlopen. In de doos zit verder nog een handige boodschappenlijst, een supplementenspecificatie en 6 soorten voedingssupplementen in de vorm van tabletten, capsules en poeders.

Supplement 1 ondersteunt de afvoer van gifstoffen uit de darm
Supplement 2 ondersteunt de ontgifting van de lever
Supplement 3 ondersteunt de darmflora
Supplement 4 is een krachtige basis voor het samenstellen van gezonde groene smoothies
Supplement 5 is een gezonde biologische (instant)tomatensoep
Supplement 6 ondersteunt de grondige reiniging van de dunne darm

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development