DNA

Zoek

Over ons

Meteen als u bij ons binnenkomt voelt én ziet u mijn passie voor het vak en het enthousiasme waarmee ik mijn schoonheidsinstituut blijf ontwikkelen. 

Mijn interesse in mijn vak is breed en breidt zich steeds verder uit. Wat begon met enkel huidbehandelingen, heb ik inmiddels ontwikkeld tot een totaalconcept met BeautyFood en actief bewegen. Onze aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde leefstijl, zodat u het meest optimale resultaat bereikt. Echte schoonheid komt van binnenuit!

Het delen van mijn ervaringen met andere schoonheidsspecialisten tijdens lezingen en opleidingen die ik volg, geven mij een voldaan gevoel.
De jarenlange studies en de vele cursussen die ik nog steeds volg om mijn specialisaties uit te breiden bieden mij de mogelijkheid om mijn kennis ter delen met mijn collega. Zo zorgen wij ervoor dat wij altijd up to date zijn en alles weten van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke huidverbetering en natuurlijke voeding.

Al deze inspanningen hebben zeker ook bijgedragen aan het behalen van de Beauty Award 2010 voor de 'Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland'. Daar ben ik nog steeds erg trots op! Voor mijn zichtbare inspanningen werd ik in 2011 genomineerd voor de 'Aithra Award beste zakenvrouw'. Inmiddels zit ik in het bestuur van de Aithra Award Comissie en sta ik nu dus zelf aan de beoordelende kant.

In 2012 werd ik genomineerd voor de 'Miss Natural Award' voor de manier waarop ik mijn kennis -opgedaan vanuit mijn eigen levenswijze- met zoveel liefde deel met mijn klanten en omgeving.

Op maandag 10 maart  2014 wonnen wij de Beauty Award 2014 als 'Beste Salon van Nederland'. Tweemaal zijn wij door een strenge, onafhankelijke vakjury en mystery guests beoordeeld. Dat gaf de doorslag voor het winnen van de prijs. Een hele mooie bekroning op onze jarenlange ervaring en passie voor het BeautyConcept van Résidence de Beauté!

Het is net of ik hardloop en steeds een kilometer verder kom. In mijn vak zal ik altijd mijn grenzen blijven verleggen op een natuurlijke manier.

De mooiste hoofdprijs beleef ik dagelijks: de samenwerking met mijn ervaren collega's Ellen, Eva en Marloes die mijn grote enthousiasme voor ons vak deelt. Het is heerlijk om de wensen van onze klanten te kunnen vervullen en mensen écht te kunnen helpen in mijn mooie schoonheidsinstituut.

Alledrie zijn wij ervaren allround anti-aging specialisten waardoor wij u onafhankelijk advies kunnen geven om het maximale resultaat met uw huid te behalen.

Evelien Leijten


 

        

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development