Home Treatment kuur van 4 weken

Zoek
€ 250,00
Op voorraad
SKU
Home Treatment kuur van 4 weken

Een revitaliserende thuisbehandeling kuur om je huid een goede boost te geven met als resultaat een mooie glow op je huid in 4 weken tijd.

Met deze thuis kuur ga je jouw huid op een zachte maar effectieve manier peelen, voeden, hydrateren en verhelderen. Hieronder zie je het stappenplan hoe je de behandeling uitvoert.

Wanneer je deze behandeling besteld ontvang je via whats app nog een persoonlijk filmpje van ons. Voor het beste resultaat doe je deze behandeling 1x per week, 4 weken achter elkaar. Liefs team résidence de beauté.

Stappenplan per keer.

1. Reinig de huid/ogen en lippen met de Cleanser reinigingsmilk. Voor het reinigen van de ogen, breng een kleine hoeveelheid aan op een wattenschijfje en verwijder hiermee de make-up. Vervolgens breng je de rest van het potje met vochtige handen aan op het gezicht. Masseer dit goed over het hele gezicht en hals en verwijder met ruim water.

2. Breng Skin Clean aan op 2 wattenschijfjes en wrijf hiermee stevig over de huid van het gezicht en de hals. Vermijd hierbij de ogen. De Skin clean heeft een sterke geur door de ontvettende salicylzuur die hij bevat. De huid wordt hiermee voorbereid op de peeling, dit kan een licht prikkelend gevoel geven en wat sterkere doorbloeding in de huid.

3. Breek de glazen retinol ampul open door je duim op de witte stip te plaatsen en de bovenkant eraf te breken. Gebruik hierbij voor de zekerheid een wattenschijfje/tissue tussen de duim en de ampul. Masseer de Retinol ampul stevig in de huid van het gezicht en hals tot deze volledig is opgenomen.

4. Breng de multipeel aan door masserende bewegingen te maken op het gezicht en hals. Deze peeling bevat een aantal verschillende lichte zuren waardoor je een prikkeling op de huid zult voelen en een sterkere doorbloeding van de huid kunt zien. Vermijdt hierbij ook de ogen. Laat de peeling ongeveer 10 minuten inwerken en spoel daarna grondig af.

5. Reinig de huid nog een keer na door een beetje Skin Clean op twee schone wattenschijfjes aan te brengen en over de huid te wrijven.

6. Breng in gedeeltes de Lift ACE vitaminecocktail aan op het gezicht en de hals. Masseer deze in de huid tot deze volledig is opgenomen. Dit geeft de huid een boost op vernieuwing, verheldering en hydratatie! 7. Breng nu de Caviar Finisch aan, wanneer je de behandeling overdag doet gebruik je hierover heen nog een extra SPF zonbescherming.

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development