Innerwave Detox Kuur compleet

Zoek
€ 198,00
Op voorraad
SKU
58869
Detoxkuur compleet met darmspoeling (klysma). Voorbereiden, kuren en weer opbouwen.
De Innverwave Wellnesskuur bestaat uit de fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen. De complete set bestaat uit 9 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een thuisklysmaset en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. Tijdens de kuurweek zijn één a tweedagelijkse darmspoelingen met lauwwarm water van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd en hoe men zichzelf eenvoudig de darmspoelingen kan geven. 

De Innerwave Wellnesskuur bestaat uit de volgende fases, op weg naar een gezond, fit en vitaal lichaam:

1. De  Voorbereidingsfase (5 dagen)

Tijdens deze fase gaat met het normale voedingspatroon geleidelijk aan afbouwen en begint men met innemen van de volgende Innerwave supplementen: een hoogwaardige kruidenformule, organisch gerstegraspoeder (rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen.

2. De Detoxfase (minimaal 4 tot maximaal 7 dagen)

Tijdens deze fase wordt sapvasten aangeraden voor het meest optimaal reinigende effect of kan men kieze uit een programma met een lichte voeding. Tijdens deze kuur heeft men géén hongergevoel dankzij de Innerwave supplementen. Deze reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De Innerwave supplementen gerstegras en Chlorella zorgen dat men alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen. Tijdens deze kuurweek speolt men de darm één á twee maal per dag met speciale supplementen door middel van eenvoudig zelf uit te voeren darmspoelingen met lauwwarm water.

3. De Opbouwfase (4 dagen)

Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normaal en gezond voedingspatroon met daarbij ondersteuning van de darmregulerende Innerwave supplementen en versterking van de darmflora met de Innerwave Probiotica.

Resultaten verzekerd en op élk gewenst tijdstip per jaar in te zetten!
Meer informatie
Merk divers
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development