Innerwave Detox Kuur light

Zoek
€ 99,00
Op voorraad
SKU
58913
Voorbereiden, kuren en weer opbouwen zonder darmspoelingen (klysma), in 10 dagen.
De Innerwave Wellnesskuur zonder darmspoelingen bestaat uit de fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen. De complete set bestaat uit 6 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd.

De Innerwave Wellnesskuur zonder spoeling bestaat uit de volgende fases, op weg naar een gezond, fit en vitaal lichaam:

1. De Voorbereidingsfase (5 dagen)

Tijdens deze fase gaat met het normale voedingspatroon geleidelijk aan afbouwen en begint men met innemen van de de volgende Innerwave supplementen: een hoogwaardige kruidenformule, organisch gerstegraspoeder (rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en die alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen.

2. De Detoxfase (minimaal 4 tot maximaal 7 dagen)

Tijdens deze fase wordt sapvasten aangeraden voor het meest optimaal reinigende effect of kan men kiezen uit een programma met lichte voeding. Tijdens deze kuur heeft men géén hongergevoel dankzij de Innerwave supllementen. Deze reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De Innerwave supllementen gerstegras en Chlorella zorgen dat men alle belangrijke voedinsstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen.

3. De Opbouwfase (4 dagen)

Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding met daarbij ondersteuning van de darmregulerende Innerwave supplementen en versterking van de darmflora met de Innerwave Probiotica.
Meer informatie
Merk divers
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development