Kosteloos intakegesprek en huidanalyse+ collageen meting

Zoek
€ 0,00
Op voorraad
SKU
Kosteloos intakegesprek en huidanalyse+ collageen meting

Kosteloos intakegesprek, huidanalyse en collageen meting bij résidence de beauté!

Bij onze eerste kennismaking met jou is het voor ons uiterst belangrijk om te weten te komen welke wensen jij hebt. Met de Observ apparatuur meten wij de conditie van jouw huid. Tegelijkertijd starten we een uitgebreide intake om je een totaal lifestyle advies te kunnen geven, gericht op de huid, voeding, beweging en mindset. Naar keuze kan de intake van tevoren thuis via een e-formulier worden ingevuld of ter plaatse in onze salon. Op grond van deze informatie kunnen wij je beter adviseren en behandelen. Zo begeleiden we je naar een gezonde en stralende huid. Welke behandeling voor jou geschikt is, is afhankelijk van deze informatie en natuurlijk jouw persoonlijke wensen. Je kunt erop rekenen dat we uitgebreid de tijd nemen hiervoor. We maken gedetailleerde foto’s met de Observ 500 om ons beginpunt en het behandelingsproces te volgen. De apparatuur brengt de schade in beeld die je met het blote oog niet ziet, zoals zonschade en pigmentvlekjes. Het is prettig voor jou om door middel van vóór – en ná – foto’s het zichtbare resultaat van een gezonde leefstijl weerspiegeld te zien in jouw huid. Na je bezoek aan onze salon sturen we je ook nog extra tips of recepten waarmee je thuis nog beter kan zorgen voor je huid.

Tevens maken we een scan van je collageen in de huid. Hierin zien we de drie huidlagen waardoor we een goed en passend plan op maat kunnen samenstellen. 

Ons doel is samen met jou ervoor te zorgen dat je de mooiste versie van jezelf wordt. Veel tevreden mannen en vrouwen gingen je voor. Met onze grote klantenkring hebben we een hechte en persoonlijke relatie opgebouwd.

Plan je aansluitend een gezichtsbehandeling in, dan bieden wij deze eerste kennismaking kosteloos aan. Ben je al klant bij résidence de beauté? dan plannen we dit graag als onderhoud voor je in. 

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development