Lancering van iS Clinical bij résidence de beauté

Wij zijn verheugd om een nieuw merk in ons instituut te introduceren! Op vrijdag 28 juni organiseren we een speciale lancering en jij bent uitgenodigd om kennis te maken met ons nieuwste concept. Binnenlopen is mogelijk en de entree is gratis.

Details van de lancering

  • Datum: vrijdag 28 juni
  • Tijd: van 10:00 uur tot en met 16:00 uur
  • Locatie: Dorpstraat 61, 4851 CK Ulvenhout

Zoektocht

Bij résidence de beauté houden we van innovatie en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we ons verder gaan verdiepen in natuurlijke huidverbetering. Na een lange zoektocht hebben we de perfecte aanvulling gevonden voor ons assortiment: iS Clinical.

iS Clinical is een exclusieve klinische huidverzorgingsserie ontwikkeld door Innovative Skincare. Wat maakt iS Clinical echt anders? De producten hebben een farmaceutische kwaliteit en bevatten 95 tot 99% volledig pure ingrediënten. Bovendien zijn de producten niet systemisch. Dit betekent dat de ingrediënten niet in de bloedbaan worden opgenomen.

  • Ook is er gelegenheid om te shoppen. De eerste 25 klanten die tijdens de lancering een aankoop van € 150,- aan producten doen, ontvangen een goodiebag ter waarde van € 186,-.

    We kijken ernaar uit je te zien op vrijdag 28 juni!

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur