Revitalash Micellar Water Lash Wash

Zoek
€ 36,00
Op voorraad
SKU
Revitalash Micellar Water Lash Wash
De RevitaLash Micellair Water Lash Wash is een milde cleanser speciaal voor de wimpers, wenkbrauwen en oogleden.

De RevitaLash Micellair Water Lash Wash is een milde cleanser speciaal voor de wimpers, wenkbrauwen en oogleden.
Deze zachte oogmake-up remover bevat micellen die onzuiverheden eenvoudig kunnen verwijderen zonder de huid te beschadigen. De formule hydrateert en verzorgt de huid en haren eveneens, waarmee het een perfecte aanvulling vormt op de verzorgende wimper- en wenkbrauwlijn van RevitaLash.

Tip: Het Micellair Water is op waterbasis, waardoor je het ook goed kunt gebruiken als je wimperextensions hebt.
De milde formule is ook hypoallergeen bevonden en zodoende geschikt voor een gevoelige huid.
Let op: Omdat de Lash Wash op waterbasis is, kan dit product niet gebruikt worden in combinatie met waterproof mascara. De RevitaLash Micellair Water Lash Wash reinigt niet alleen, maar hydrateert en verzorgt ook.
Make-up en onzuiverheden worden voorzichtig van de haren en huid verwijderd. De speciale formule is een fijne aanvulling op de Eyelash Conditioner en de Eyebrow Conditioner van RevitaLash, omdat een goede reiniging een positief gevolg heeft op de lengte en volheid van je wimpers en wenkbrauwen.
Hoe voorzichtiger je reinigt, hoe minder snel je haartjes afbreken of broos worden. Ingrediënten als kamille en aloë kalmeren en hydrateren de huid, terwijl panthenol helpt om de wimpers en wenkbrauwen te versterken.
RevítaLash Micellair Water Lash Wash, voor een complete verzorging van wimpers en wenkbrauwen.

Gebruiksaanwijzing De RevitaLash Micellair Water Lash Wash is een fijne aanvulling op je wimperverzorging en wenkbrauwverzorging. Met de Lash Wash reinig je haar en huid op een milde manier, wat de gezondheid van wimpers en wenkbrauwen ten goed komt. Gebruik het Micellair Water van RevitaLash dagelijks voor optimale ondersteuning.
Stap 1 – Spray de Lash Wash 2 tot 3 keer op een make-up pad. Eventueel kun je meerdere keren sprayen als je vindt dat de pad nog te droog is.
Tip: Heb je wimperextensions? Gebruik dit product dan niet in combinatie met een make-up pad als je wimperextensions draagt. Spray in plaats daarvan het product direct op gesloten oogleden en houd je ogen even gesloten zodat het product kan inwerken. Veeg of dep daarna voorzichtig droog.
Stap 2 –Houd de pad voor 10 tot 15 seconden tegen een gesloten ooglid aan om de micellen goed in te laten werken en de make-up los te maken.
Stap 3 – Veeg met de pad de make-up van de wimpers. Herhaal eventueel zo vaak als nodig is om vuil en make-up volledig van de wimpers en oogleden te verwijderen. Voor de wenkbrauwen kun je het beste de groeirichting van de haartjes volgen. Probeer niet te wrijven, dit kan de wimperharen beschadigen.

Meer informatie
Merk Revitalash
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development