Trots op mijn finaleplaats!

Zoek

Finaleplaats Aithra Award

Op 10 november stond ik in de spotlights bij het Aithra Award Gala. Aithra is hét netwerk van vrouwelijke ondernemers uit Midden- en West-Brabant. 
Ik was één van de drie finalisten voor de Belofte Award; een prijs voor jonge onderneemsters tot 35 jaar. 
De avond vond plaats in de prachtig verlichte kapel van het stijlvolle tophotel Nassau in Breda, met als gasten directies van het bedrijfsleven uit de regio.

Tussen de dinergangen door werden de video’s van de kandidaten vertoond. Paul Depla, de burgemeester van Breda, introduceerde persoonlijk elke kandidaat. Voor mij was het een bijzondere ervaring om iemand anders zó over jezelf te horen vertellen… Wat een eer! 
Deze mooie finale plaats leverde mij een prachtig juryrapport op, waar ik bijzonder trots op ben!

Uit het juryrapport:

“Ze is een innemende, warme en sterke persoonlijkheid met een duidelijke visie op haar werkgebied. In het bijzonder heeft ze aandacht voor levensstijl en innovatie. Hiermee wil zij dan ook het meest toonaangevende instituut van Nederland worden in haar sector. Duurzaamheid is daarbij voor haar leidend. Ze straalt passie uit voor haar vak en gunt elke vrouw de uitstraling die zij wenst. Alles is tot in de puntjes verzorgd; de ontvangst, de koffie, de chocolade en de prachtige praktijk. Perfectionisme ten top met een hoog professioneel niveau en persoonlijke aandacht.

Ze draagt verschillende goede doelen een warm hart toe en zet zich persoonlijk in voor gezinnen en kinderen met een zware beperking. De jury denkt dat ze zich nog verder kan ontwikkelen in ‘social exposure’ en als jonge innovatieve onderneemster een voorbeeld en promotor kan zijn voorstartende ondernemers in Breda”. 

Tot slot wil ik iedereen die op mij gestemd heeft bedanken. Ik besef dat ik dit alles heb kunnen bereiken door het vertrouwen van al onze klanten en relaties in datgene waar wij voor staan: pure beauty. Dank ook aan mijn team voor hun inzet en het meedenken!

Evelien LeijtenCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development