7 Feiten en fabels: alles wat je moet weten over cryolipolyse

Zoek

Je eet gezond en sport regelmatig maar het lukt je maar niet om je lichaam overal even strak te krijgen. Er zijn een paar plekken waar het vet maar niet wil verdwijnen. Herkenbaar? Je bent niet de enige!

Speciaal daarvoor is cryolipolyse ontwikkeld. Door middel van het bevriezen van vetcellen raak je op een natuurlijke wijze vet kwijt op lastige plekken. En dat zonder ingreep! Doordat cryolipolyse een relatief jonge behandeling is, bestaan er nog veel misvattingen over. In deze blog behandelen we 7 feiten en fabels over cryolipolyse.

Wil je weten of cryolipolyse iets voor jou? Lees dan eens deze blog!

1. Cryolipolyse helpt om snel gewicht te verliezen: FABEL

Cryolipolyse is niet ontwikkeld om snel gewicht te verliezen. Het gaat echt om het shapen van je lichaam door hardnekkig vet te verwijderen dat je op geen andere manier kwijtraakt. De behandeling is daarom altijd een aanvulling op een gezond dieet en voldoende beweging.

2. Vetcellen verdwijnen door de behandeling definitief: FEIT

Je hebt een bepaald aantal vetcellen in je lichaam. Gaan deze cellen dood? Dan worden er geen nieuwe aangemaakt. De vetcellen die je door middel van cryolipolyse verwijdert komen dus niet meer terug. Je overgebleven vetcellen kunnen wel weer gaan groeien waardoor je lichaam weer uit vorm raakt. Zorg daarom ook na de behandeling voor een gezonde leefstijl voor een blijvend effect.

Cryolipolyse behandeling

3. Cryolipolyse is alleen geschikt voor de buik: FABEL

Cryolipolyse wordt met name ingezet om vetcellen te bevriezen in de volgende probleemzones:

  • Buik
  • Love handles
  • Zadeltassen
  • Binnenkant bovenbenen
  • Bovenarmen
  • Onderkin

4. De behandeling is voor bijna iedereen geschikt: FEIT

Cryolipolyse is voor bijna iedereen geschikt, mits je natuurlijk een gezonde leefstijl aanhoudt. Zelfs bij fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen wordt de behandeling toegepast.

5. De behandeling is pijnlijk: FABEL

Een cryolipolyse behandeling is pijnloos en kan zelfs als relaxed worden ervaren. Binnen een paar minuten is de plek die wordt behandeld gevoelloos door de kou. Behalve een trekkend gevoel voel je er verder niets van. Tijdens de behandeling kun je dan ook lekker een boekje of tijdschrift lezen, of even je mailtjes bijwerken. Na de behandeling kun je ook weer meteen alles doen wat je wil!

6. Er zijn meerdere behandelingen nodig voor het juiste resultaat: FEIT

Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Een cryolipolyse behandeling duurt maar een uur, maar daarna gebeurt er ontzettend veel in je lichaam en werkt de behandeling nog lange tijd door. Je lichaam heeft namelijk tijd nodig om de vetcellen op een natuurlijke manier af te voeren. Daarom zit er ook altijd 10 tot 12 weken tussen iedere behandeling.

7. Cryolipolyse is slecht voor de huid: FABEL

Vetcellen bevriezen veel sneller dan andere weefsels, zoals de huid. Daardoor tast de behandeling enkel de vetcellen aan. Je huid kan wat koud aanvoelen na de cryolipolyse behandeling maar wordt er niet door beschadigd.

Cryolipolyse iets voor jou?

Denk je dat cryolipolyse iets is voor jou en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij evelien résidence de beauté®? Lees hier meer over onze aanpak:

Cryolipolyse bij résidence de beauté®Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development