Ayuna VIP dag 2 november 2021

Zoek

Clean your mind, clean your face
 

Wil je kennismaken met Ayuna of ben je er al fan van? Dan is de Detox-Peel Treatment zeker aan te bevelen. Deze eenmalige behandeling van Ayuna sluit perfect aan bij het seizoen!

Detox - Peel Treatment: €99,- 60 minuten
Plan je afspraak voor deze unieke behandeling op 2 november 2021 en je ontvangt een mooie goodie bag. Geef dit iemand cadeau of kom samen!

Bij aankoop van producten op deze dag ontvang je bovendien een waardebon te besteden aan behandelingen. Hoe werkt dit? Bij aankoop van 3 producten, ontvang je een waardebon van €30,-. Bij 4 producten is de korting €40,- en vanaf 5 producten ontvang je een waardebon van €50,-. Deze waardebonnen zijn alleen geldig voor behandelingen.
 
Om je extra te verrassen geven wij tevens 2 Golden Tickets weg, die we misschien wel in jouw goodie bag hebben gestopt. Dus meld je snel aan voor de Detox-Peel Treatment en geniet van deze aantrekkelijke actie.   

Voor advies en het ophalen van jouw Ayuna-producten ben je ook van harte welkom op dinsdag 2 november 2021 van 10.00-17.00 uur.

Aanmelding:
  • Meld je aan via info@residencedebeaute.nl
  • De plaatsen worden toegewezen op basis van aanmelding. Let op, want vol is vol.
  • Na aanmelding ontvang je van ons een betaallink (tikkie). Pas als we jouw betaling hebben ontvangen, is de aanmelding definitief.

Bekijk deze video over Ayuna

 

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development