Persbericht Beauty Award 2019

Zoek

Beauty Award 2019evelien résidence de beauté uit Ulvenhout genomineerd voor Beauty Award 2019

Evelien Leijten is met haar team genomineerd voor de Beauty Award 2019 in de categorie ‘grote schoonheidssalons’. Al eerder behoorden zij in 2010 en 2014 tot de winnaars.

De Beauty Award viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Voor Evelien een unieke kans om de deze jubileumeditie te gaan winnen!
De aanloop naar deze nominatie bracht veel extra inspanning met zich mee. Het bedrijf onderging een uitgebreide screening. Voor de inschrijving werd een goed onderbouwde bedrijfspresentatie gemaakt in een opvallende en aantrekkelijke styling.
Op zondag 14 april 2019 vindt het Gala plaats waarop de winnaars bekend gemaakt worden.

Evelien résidence de beauté draagt een vernieuwende visie op het beautyvak uit. Het gaat erom een verandering je teweeg te brengen bij klanten en hoe je dat doet. De basis daarvoor zijn Evelien’s eigen inspiratiebronnen. Vanuit een positieve benadering worden met klanten gesproken over een gezondere leefstijl. De balans tussen voeding en gezondheid heeft namelijk grote invloed op het uiterlijk. Die aanpak geeft mensen inzicht in hun levensstijl en helpt ze in combinatie met specifieke behandelingen en goede verzorgingsproducten hun uiterlijk te verbeteren. Evelien Leijten vindt dat iedereen ‘mooi’ kan zijn op haar of zijn authentieke manier.

Voor jou: Het Beauty Award Nominatie Cadeau > Lees hier meer

team rdbCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development