Blog Vakblad Kosmetiek: "Mijn leven in balans"

Zoek

Evelien Leijten, eigenaar van Résidence de Beauté in Chaam en schoonheidsspecialist. Twee keer won ze de Beauty Award.

 
Mijn visie richt zich op het uitdragen van natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten uit. Ik ben continue aan het schakelen tussen de verschillende belangen. Zo wil ik vakinhoudelijk goed op de hoogte zijn, een goede werkgever zijn en een perfecte gastvrouw voor mijn klanten zijn. Daarnaast werk ik aan communicatie en pr, houd ik social media bij, zet ik nieuwsberichten online, doe ik de in- en verkoop van producten, verwerk ik de bestellingen van mijn webshop en volg ik regelmatig opleidingen. En nu blog ik dus ook!

Dit alles lukt me alleen door elke dag keuzes te maken en ook écht dingen af te strepen. Niemand anders dan ik ben de baas over mijn agenda! Ook zorg ik goed voor mezelf, want pas dan kan ik dit ook voor anderen doen. Vers koken, fanatiek sporten en vooral ook zeker acht uur slapen, zijn belangrijk tijdens mijn werkweek. Ik zorg altijd dat ik goed voorbereid mijn week begin. Twee dagen per week geef ik minimaal tot 21.00 uur adviezen en behandelingen in mijn salon. Om ’s avonds toch gezond te eten, zorg ik dat er een lekkere soep met veel groenten klaar staat. Privéafspraken plan ik op andere dagen. Hoe ik aan genoeg nachtrust kom? Voor 23.00 uur slaap ik meestal. Rond 22.30 uur begin ik met mijn ritueel: gezicht schoonmaken, tanden poetsen en oil pulling (mond spoelen).


Toch blijft het elke dag een uitdaging om alles wat ik wil op de goede manier te doen. Deze week wil ik extra tijd besteden aan de voorbereiding van mijn nieuwe opleiding Hormoonfactor, maar mijn agenda staat vol met afspraken en ik wil ook nog goed voor mezelf zorgen. Daarom heb ik dit weekend alvast boodschappen gedaan, soep gemaakt en extra gesport.


Want ik ben perfectionist, wat voor - en nadelen heeft…Maar ook hierin probeer ik de balans te vinden. 
Volgende keer meer over hoe je de baas van jouw agenda wordt!


Evelien
www.residencedebeaute.nlCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development