Blog Vakblad Kosmetiek: "On the move"

Zoek

Evelien Leijten, eigenaar van Résidence de Beauté in Chaam en schoonheidsspecialist. Twee keer won ze Beauty Award.
 

Zoals ik al eerder schreef, was ik vorig jaar bezig met een plan om met mijn bedrijf verder te kunnen laten groeien. Als je dat goed wilt doen, moet je eerst nadenken over waar je staat en vooral eerlijk én kritisch zijn.

Je kunt tevreden blijven met wat er is… maar stilstaan is nooit een goede optie voor een ondernemer. Ik heb daarom wat gedachten op papier gezet en dat geeft inzicht. Wie willen we als Résidence de Beauté zijn? Wie willen we als klant? En vooral: waar wil ik zelf mee bezig zijn, welke waarden vind ik nu écht belangrijk in mijn vak.


Je moet besluiten wat je wilt bieden en op welk niveau. Ik weet waar ik goed in ben en wat me energie geeft. Daar wilde ik ruimte voor maken. Als je wilt groeien, dan moet je dus meer samenwerken en delen. Ik heb mijn team vorig jaar uitgebreid met nog een ervaren professional. Mijn zakelijke verantwoordelijkheid wordt daarmee groter, maar het geeft me ook energie en de ruimte om innovatieve ontwikkelingen in het vak bij te houden. Met al deze ontwikkelingen begon de huisvesting te knellen.
 
In mijn zoektocht naar een geschikt pand kwam ik in Ulvenhout terecht, in een aantrekkelijke buurt waar veel potentiele klanten wonen. De koop werd gesloten en deze zomer verhuizen we. Ulvenhout ligt aan de zuidoostzijde van Breda. Het heeft een historische dorpskern, met shops en horeca van stadse allure. De mix van landelijke rust en stedelijke kwaliteit vormen een passende omgeving voor Résidence de Beauté. Het pand bevindt zich op een mooie zichtlocatie, waar voldoende parkeerruimte is. Momenteel is de ruwbouw gereed en zijn we begonnen met de afwerking en inrichting. De nieuwe vestiging zal een bijzondere sfeervolle en moderne uitstraling krijgen. Dit combineer ik met design en een ‘touch of classic’. In dit pand laat ik verschillende ruimtes inrichten voor de meest innovatieve behandelingen. Daarnaast is er ook ruimte voor een goede presentatie van onze cosmetica, huidverzorgings – en voedingsproducten.

Mijn klanten heb ik al geïnformeerd en ik krijg veel positieve reacties. De nieuwe vestiging ligt slechts zes kilometer verderop. Ook mijn marktbenadering heb ik herzien. Ik heb een professioneel bureau in de arm genomen en heb de vormgeving van mijn reclame-uitingen veranderd. Later passen zij ook mijn website aan. 
Ik kijk er naar uit om in Ulvenhout van start te gaan.

Evelien Leijten
Eigenaresse Résidence de Beauté

http://www.kosmetiek.nl/blog/45/on-the-moveCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development