Body Wizard

Zoek

Probleemzones slanker en strakker met de Body Wizard

Het is voor veel mensen herkenbaar dat het ondanks een dieet en oefeningen vaak niet lukt om bepaalde zones van het lichaam slanker en strakker te krijgen. Met name geldt dat voor probleemzones zoals buik, love handles, rug en bovenbenen en ‑armen.

Wij hebben daar de allernieuwste techniek voor in huis en kunnen daarmee uw figuur plaatselijk verbeteren met de Body Wizard. Dat gebeurt door cryolipolyse, een innovatieve techniek waarbij vetcellen bevroren worden en op een natuurlijke manier door het lichaam zelf worden afgevoerd. Deze techniek is dé oplossing.

De behandeling gebeurt op een vrijwel pijnloze en veilige manier, door op de te behandelen zones een gelpad te plaatsen waarna de huid vacuüm wordt gezogen en de desbetreffende plek gericht gekoeld wordt. De bevroren vetcellen worden door het lichaam opgeruimd en komen niet meer terug. De te behandelen zones worden verdeeld in gebieden; per zone zijn meerdere plaatsingen nodig. Een behandeling duurt circa 1 uur. Na de behandeling moet u thuis als nazorg een speciaal serum gebruiken om de huid weer mooi strak te maken. Het resultaat is al na 8 tot 12 weken duidelijk zichtbaar.

Er worden geen naalden gebruikt, u hoeft geen speciaal dieet te volgen en er is geen hersteltijd!
U kunt direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten weer hervatten. Uiteraard boekt u het meeste resultaat met een aangepast voedingsplan, waarbij wij u graag ondersteunen met een persoonlijk advies.

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend consult of boek direct uw afspraak
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development