Brabantse Topvrouw genomineerd

Zoek
Brabantse Topvrouw genomineerd

Persbericht evelien résidence de beauté® 13 oktober 2017

Brabantse Topvrouw genomineerd

Evelien Leijten uit Chaam is genomineerd voor de VIVA400 Award in de categorie ‘Zakenwonder’ door het magazine VIVA.

Vivat magazine organiseert dit jaar voor de zevende keer de VIVA400, de lijst met 400 succesvolle en inspirerende vrouwen die een bijzondere stap in hun loopbaan hebben gezet.

VIVA400 is een lijst zonder ranking omdat het gaat om onvergelijkbare prestaties van zeer verschillende professionals en hun specifieke onderscheidende competenties. Dat maakt de AWARD juist zo bijzonder. Evelien Leijten maakt zich met haar schoonheidssalon evelien résidence de beauté sterk voor natuurlijke schoonheid, zonder chirurgie of gebruik van fillers. In 2014 won ze de Beauty Award voor beste schoonheidssalon van Nederland en in 2015 jaar de LavieSage Award, voor meest winstgevende salon. Evelien Leijten opende zeer onlangs haar nieuwe instituut in Ulvenhout (Breda). Haar zaak behoort tot de top van de Nederlandse schoonheidsinstituten.

De lijst van 400 heeft zich de afgelopen jaren bewezen om andere vrouwen te inspireren een eigen zaak op te richten of toch voor die promotie te gaan. De 400 vrouwen zijn daarmee een rolmodel voor anderen. VIVA-magazine is een belangrijke speler op de markt en heeft een groot bereik onder vrouwen.

Via een openbare stemactie kan tot 31 oktober 2017 op de website van VIVA op de kandidaten gestemd worden. Op 23 november aanstaande wordt door de jury bekend gemaakt wie de winnaressen van 2017 zijn en wordt de Award in Amsterdam tijdens een feestelijke avond uitgereikt.

Quote Evelien: “Wat ben ik er trots op om als Brabants Zakenwonder op deze lijst te staan! Ik hoop daarmee andere vrouwen ook te kunnen stimuleren om hun dromen waar te maken.”Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development