Help mij naar de finish!

Zoek

Care For Life helpt kinderen die chronisch, levensbedreigend, terminaal ziek of gehandicapt zijn.
Wij bieden steun op het gebied van medische zorg en hulpmiddelen, educatieve en sportieve ondersteuning en laten mooie wensen in vervulling gaan.

ZO MAAKT CARE FOR LIFE HET VERSCHIL...

Medische ondersteuning
Een leven met een beperking kent vele uitdagingen. Even een boodschapje halen bij de supermarkt wordt een grote onderneming. Jezelf binnenshuis verplaatsen is minder vanzelfsprekend wanneer je slecht ter been bent. CARE FOR LIFE speelt in op de behoeften van kinderen met een beperking. Bijvoorbeeld door een bijdrage te leveren aan de aanschaf van een aangepaste rolstoelbus, of aanpassingen in de woning.

Educatieve & sportieve ondersteuning
Kinderen die vanwege hun ziekte regelmatig voor onderzoeken en behandelingen naar het ziekenhuis moeten, kunnen een leerachterstand oplopen. CARE FOR LIFE vindt het belangrijk om voor deze kinderen een bijdrage te realiseren voor bijvoorbeeld bijscholing, of schoolbenodigdheden. Sporten is gezond en draagt bij aan de sociaal emotionele ontwikkeling. Een handicap of beperking moet een kind niet belemmeren om te sporten vindt CARE FOR LIFE. Door bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan de aanschaf van een aangepaste hockeyrolstoel helpt CARE FOR LIFE.

Mooie wensen
Wat is jouw allergrootste wens? Heb je daar wel eens over nagedacht? CARE FOR LIFE laat de wensen van ernstig zieke en gehandicapte kinderen uitkomen, zodat ze zich even geen patiënt hoeven te voelen. Door de mooiste wensen in vervulling te laten gaan, toveren wij bij deze kinderen een stralende glimlach op het gezicht.

WIE ZIJN WIJ...

Team Beautybabes bestaan uit Evelien Leijten en Maudy Vossen. Samen lopen wij 4 dagen à 40 km voor Care For Life..

Evelien LeijtenEvelien Leijten
Evelien Leijten is een gepassioneerde en ervaren vakvrouw, die met haar befaamde instituut evelien résidence de beauté® in Ulvenhout op een natuurlijke manier fantastische resultaten behaald. Zij staat bekend om haar totaalvisie, waarbij schoonheid gecombineerd wordt met gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Eveliens werk werd al tweemaal onderscheiden met de Beauty Award en de LavieSage award. Als Beauty-Expert schrijft zij voor diverse mediaplatforms blogs en adviezen.

Maudy VossenMaudy Vossen
Maudy Vossen is een ervaren en zeer enthousiaste schoonheidsspecialiste. Bij haar in haar insituut staan huidverjonging, huidverbetering, kwaliteit leveren én persoonlijke aandacht centraal. Meteen als u binnenkomt bij Huidinstituut Maudy Vossen voelt en ziet u mijn passie en enthousiasme voor het vak van schoonheidsspecialiste. Ik werk en behandel uitsluitend met topmerken.

Sponsor ook en help ons naar de finish!Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development