Coronavirus | Het is belangrijk om zelf keuzes te maken en niet alleen af te wachten

Zoek

Laten we lief voor elkaar zijn! Zonder vooroordelen, maar elkaar juist versterken in deze toch wel voor iedereen onzekere periode. We hebben allemaal te dealen met het coronavirus, maar voor iedereen is de situatie weer anders.

Als ondernemer en individu neem ik mijn verantwoordelijkheid direct voor mijn team en klanten en zo ook indirect voor andere mensen. Met de juiste voorzorgsmaatregelen maken we er met elkaar het beste van. Ik blijf juist positief, omdat angst een slechte raadgever is.

Ook de keuzes die je vanuit dit gevoel maakt zijn hierop gebaseerd en niet zozeer op de werkelijkheid. Of ik iets zag aankomen? Niet zoals alles zich nu in Nederland ontwikkelt. Ik vind de aanpak goed, alleen is er ook onduidelijkheid en dat zal voorlopig voor velen ook wel blijven. Daarom is het belangrijk om zelf keuzes te maken en niet alleen af te wachten.

Gevolgen voor evelien résidence de beauté®

Sinds maandagochtend 16 maart heb ik zelf besloten om alle behandelingen tot 6 april bij résidence de beauté te verplaatsen. Dit besluit kwam na een weekend vol onzekerheid, verwarring en vooral ook verschillende adviezen en nieuwsberichten. Met aangepaste openingstijden zijn wij geopend voor advies, online bestellingen en het ophalen van producten.

Vanaf 6 april staan wij heel graag weer voor jou klaar, zoals je van ons gewend bent. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere tijd en we verwelkomen je hierna bijzonder graag weer terug bij ons. Plan tijdig je nieuwe afspraak in om zo zeker te zijn van een plaats in onze agenda.

Speciaal voor jou als hooggewaardeerde klant van evelien résidence de beauté® bieden we je graag extra service.

  • Voor advies, ophalen van producten of telefonisch contact zijn we vanaf nu tot 6 april geopend van maandag tot zaterdag 11.00-15.00 uur.
  • Tijdens onze openingstijden hanteren wij uiteraard de hygiëne en voorzorgsmaatregelen verstrekt door het RIVM.
  • Wij verzoeken je per pin te betalen om zo handcontact te vermijden.
  • Je kunt 24 uur per dag je producten in onze webshop bestellen.
  • Tot 6 april (en mogelijk wordt dit termijn verlengd) sturen we jouw bestelling met producten kosteloos naar je op inclusief een extra healthy gift. Zo ben je ervan verzekerd dat je jouw favoriete beautyproducten in huis hebt.

Ga naar de webshop

 

Of geef je bestelling telefonisch door via 076-8864015 of 06-82391772, of per mail aan info@residencedebeaute.nl. Onze evenementen die gepland stonden op vrijdag 27 maart en donderdag 2 april annuleren wij. Hiervoor komen spoedig nieuwe data.

Leuke acties

Bij iedere bestelling vanaf €100,-, ontvang je een behandeling voor thuis. Met hierin een peeling en een nieuw sheet masker, zodat je thuis je huid toch een extra boost kunt geven.

Vanaf een bestelling voor €200,-:

Artdeco 3 in 1 Make-up Fixing Spray*

Vanaf een bestelling voor €500,-:

La Colline eye defination night cadeau t.w.v. €158,00.*

*Zolang de voorraad strekt.

We blijven positief!

Voor mij als persoon betekent dit dat ik weer extra scherp ben, mijn creativiteit komt nu nog meer naar boven. Ik blijf positief, zie kansen en denk juist in oplossingen. Werk wat is blijven liggen kan ik nu juist oppakken en overige plannen kan ik realiseren. Online marketing is hiervan een voorbeeld. Het Coronavirus heeft zeker een impact op résidence, maar wat deze zal zijn zal de toekomst uitwijzen.

Doordat ik positief ben en mogelijkheden zie, staat het hele team er ook zo in. Samen zijn wij een sterk team. Juist in dit soort situaties besef ik me weer extra hoe dankbaar ik ben voor zo’n fantastisch team. Maandag ben ik meteen begonnen met mijn collega om alles op te pakken. We hebben beiden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat doorgewerkt. Verder werken we met aangepaste openingstijden en verdelen we onze taken. Iedereen stelt zich flexibel op.

Wij hebben meegewerkt aan het initiatief van het ‘Corona Dossier’ online van de beauty professionals. Bekijk het hele interview hier.

Ik wens iedereen veel succes, laten we elkaar ondersteunen en liefhebben. Dat we er allemaal in goede gezondheid uit mogen komen.

Lieve groet Evelien LeijtenCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development