Cosmedix Vip dag 21 september

Zoek
Cosmedix Vip dag 21 september

VIP Event voor je huid

De zomer zit er bijna op en we hopen dat je er ontzettend van genoten hebt! De zon en de vaak andere leefstijl tijdens de vakantie hebben wel e ect op je huid. De overgang naar het nieuwe seizoen is daarom een goed moment om er extra aandacht aan te besteden.

Op 21 september organiseren we een exclusief After Summer VIP Event in onze salon. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je tijdig aan en geef je huid een upgrade.

Wil je graag weten wat jouw huid nodig heeft om optimaal te stralen? Heb je vragen over huidverbetering of ben je benieuwd naar jouw huidconditie? Lees dan verder en ontdek onze speciale aanbieding.

 

Deze week feliciteren we Charlotte met haar bruiloft. Zij maakt inmiddels alweer 9 maanden deel uit van ons team. Ook bij haar kan je terecht voor onze meest geboekte behandelingen: mesotherapie, cryolipolyse, diskneedling en superboost.

Cosmedix After Summer VIP Event

Is je huid toe aan een goede boost na de zomer? Meld je dan aan voor ons exclusieve Cosmedix After Summer VIP Event op 21 september. We geven je huid een upgrade met de speciaal door ons ontwikkelde Repair & Renew behandeling op basis van de nieuwste Cosmedixproducten. De vervolgafspraken van deze behandeling plannen we die dag met jou in. Meld je tijdig aan, want de plaatsen zijn beperkt.

Wat kun je verwachten?

Advies en intake van Cosmedixspecialist Anne Faasse.
Exclusieve behandeling met nieuwe producten voor gezicht, hals en decolleté.
Start kuur van 4 behandelingen door een specialist van résidence de beauté.
Uitleg over nieuwe producten van Cosmedix.
Luxe goodiebag bij aanschaf van minimaal 3 producten.

Jouw investering:

1,5 uur op de VIP-dag;
3 afspraken in de salon;
op een kuur van vier behandelingen ter waarde van van €845,- krijg je €146 korting. Je betaalt €699.

Aanmelding:

De plaatsen worden toegewezen op basis van aanmelding. Let op, want vol is vol.
Na aanmelding ontvang je van ons een betaallink (tikkie). Pas als we jouw betaling hebben ontvangen, is de aanmelding de nitief.Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development