Cosmedix

Zoek

COSMEDIX®  staat bekend om haar eenvoudige belofte: maximale resultaten leveren zonder irritatie, roodheden of trauma. Vroeger hadden professionals en consumenten minder keuzes. Natuurlijke producten ruiken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en de tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft dat veranderd. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties.

Dit alles om echt te kunnen veranderen – zonder de irritatie die consumenten verwachten. Chiraal correcte skincare is een game changer, maar we gaan nog een stap verder. COSMEDIX® blijft de toekomst van professionele skincare vormgeven door vier hoofdpijlers: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingrediënten en uiteraard de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau.

Het is ook geen verrassing dat COSMEDIX® de nummer 1 keuze is voor huidverbetering door schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten wereldwijd. 

COSMEDIX® werkt dus met hoog geconcentreerde werkzame stoffen. En vooral Vit. A is een werkzame stof waar de huid rustig en opbouwend aan moet wennen.

BOTANICALS COSMEDIX gebruikt de hoogste kwaliteit plantaardige ingrediënten en pure essentiële oliën - nooit kunstmatige kleuren of vulstoffen. 

SKIN MATRIX SUPPORT

Onze formuleringen worden ondersteund door wetenschap. COSMEDIX® producten leveren de bouwstenen voor celverjonging en huidherstel. 

CHIRALITEIT

We gebruiken chirale correcte ingrediënten, wat betekent dat onze formules zijn gefilterd om alleen moleculen te bevatten die positief met de huid samenwerken. Het resultaat?

VERNIEUWING

Door de huid van binnenuit te prikkelen gaat de huid zichzelf vernieuwen, onze producten helpen om de huid te verhelderen, uw poriën te verfijnen en fijne lijnen en rimpels te verminderen. Elke huidindicatie van acne tot hyperpigmentatie en van anti aging tot eczeem, alles kunnen wij binnen dit concept aanpakken. 

Het is noodzakelijk om minimaal 10 dagen / tot ongeveer 21 dagen de huid thuis voor te bereiden. Eerder kunnen wij niet starten met de Retinol/Vit A behandelingen.

Gezien de gevoeligheid van de huid hebben wij daarom ook stappen in ons systeem.

We kunnen percentage bereiken tot 30 % AGP Complex Vitamine A & 20 % L-Lactic Acid zuren zonder nadelige gevolgen of irritaties.

Hooguit een lichte schilfering kan plaatsvinden.cosmedixCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development