Cryolipolyse, het bevriezen van vetcellen

Zoek

Cryolipolyse is een innovatieve techniek om vet te verliezen. De vetcellen worden bevroren waardoor het lichaam zelf deze cellen op een natuurlijke wijze afvoert. Zo raak je snel en makkelijk vet kwijt op die lastige plekken. En dat zonder ingreep!

Cryolipolyse behandeling bij evelien résidence de beauté®

Start nu met jouw persoonlijke bodyplan bij evelien résidence de beauté®, zodat je er binnen enkele weken al slanker uitziet. Wij werken ruim twee jaar met de kwalitatieve Body-wizard apparatuur. Dit is de meest innovatieve technologie op het gebied van het bevriezen van vetcellen!

Probleemzones aanpakken

Cryolipolyse wordt met name ingezet om vetcellen te bevriezen in de volgende probleemzones:

 • Buik
 • Love handles
 • Zadeltassen
 • Binnenkant bovenbenen
 • Bovenarmen
 • Onderkin

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor de fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. 

Weg met die onderkin, hallo strakke kaaklijn

We hebben een nieuwe cryolipolyse behandeling, speciaal voor een strakkere kaaklijn en onderkin. Na 2 à 3 behandelingen heb je vaak al een schitterend resultaat!

 

Wil je weten of cryolipolyse iets voor jou? Lees dan eens deze blog!

De resultaten

Bevroren, of afgebroken, vetcellen worden op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Behandelde cellen komen later niet meer terug. Na een periode van 2 tot 4 maanden worden de resultaten zichtbaar. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. 

‘Mijn buik is eigenlijk altijd wel een probleemgebied geweest. Of ik nu op mijn eten lette of heel veel ging sporten, dat bolle buikje bleef altijd zitten. Maar wauw, nu al na 2 behandelingen resultaten. Ik ben mooi op mijn streefgewicht en een broekmaat kleiner. Benieuwd naar het resultaat na deze derde behandeling! Ik ga in ieder geval helemaal blij het nieuwe jaar in. Super resultaat naast een altijd vriendelijke sfeer! Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen. Liefs Anouk’

De behandeling

In eerste instantie wordt de huid verwarmd tot 40 graden Celsius. Daardoor wordt de vetlaag sponzig en kan deze beter bereikt worden. Omdat vetcellen worden afgebroken door kou, brengen we de temperatuur daarna terug naar -9 graden. Het gebied waar we de vetcellen bevriezen wordt dan vacuüm getrokken. Dit duurt 60 minuten.

De behandeling doet geen pijn, maar zorgt alleen voor een trekkend gevoel. In het begin zal de behandeling koud aanvoelen, maar na 10 minuten gaat dit over. Tijdens de behandeling kun je daarom rustig lezen, je mail checken of gewoon relaxen!

Verstevigend serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt met een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken moet dit gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt worden.

Aantal behandelingen

Zolang er op de te behandelen plek vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Wij adviseren 3-5 behandelingen. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Wij beschikken over de allernieuwste apparatuur, waardoor wij in plaats van 2 nu 4 plaatsingen tegelijk kunnen doen.

Prijs

Wij geven je tijdens het intakegesprek een totaal prijs voor jouw Cryolipolyse programma.

Maak nu gebruik van ons speciale aanbod:

  • Bij drie plaatsingen ontvang je 1 volledige plaatsing cadeau t.w.v. €175,-*
  • Inclusief huidscan van je collageen en bindweefsel.
 •  
  • * Bij betaling ineens.

 

Wist je dat je ook samen cryolipolyse behandelingen kunt boeken? We hebben namelijk 2 apparaten. Kom je samen? Dan krijgen jullie beiden een beauty cadeau van evelien résidence de beauté®!

Zone

Minimaal aantal plaatsingen per keer

Benen 1-6 plaatsingen
Armen 2 plaatsingen
Buik 1-4 plaatsingen
Taille 2-4 plaatsingen
Rug 1-4 plaatsingen
Kaakcontour 2 plaatsingen

Gratis intakegesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Wij bespreken graag met je wat je als resultaat kunt verwachten. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop!

Afspraak maken

Afslank – en bodycontour programma

Wil je naast vet verwijderen ook werken aan gewichtsverlies? Vraag naar ons persoonlijk afslank – en bodycontourprogramma, waaraan we samen met jou werken aan gewichtsverlies en een strakkere huid. Het programma vormt een mooie combinatie met de Cryolipolyse behandelingen.

Contact opnemenCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development