Ecuri Mesotherapie

Zoek

Ecuri Mesotherapie met gecross-linked hyaluronzuur

Met deze behandeling kunnen we die storende rimpels en lijntjes in de huid verhelpen!

Met de meso-gun brengen we gecross-linked hyaluronzuur in onder de huid. Het vult de lijntjes goed op en geeft direct resultaat. Het hyaluronzuur is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het is een huideigen stof, die op den duur wordt afgebroken door uw lichaam. U moet hierbij denken aan 6 tot 9 maanden, dit is afhankelijk van uw huidconditie. 

Doordat we het gecross-linked hyaluronzuur inbrengen met een gun is het vrijwel uitgesloten om teveel in te brengen of te diep in de huid te komen. De behandeling is eenvoudig maar zeer effectief. Na de behandeling ziet u gelijk resultaat. Met name voor de lijntjes en rimpels op de bovenlip, de neus-lippenplooi en bij de ogen is het resultaat fantastisch. 

We gaan uit van 2 tot 3 behandelingen voor een optimaal resultaat maar dit is per persoon verschillend. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u meer uitleg te geven en te kijken hoe we u kunnen helpen met het verwijderen van de storende lijntjes en rimpels.

Klik hier om uw afspraak te maken voor de Ecuri Mesotherapie behandelingCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development