Ecuri Stamceltherapie

Zoek

Wilt u voller haar, wenkbrauwen of wimpers? 

Dan is Stamceltherapie de manier voor u! Voor mannen en vrouwen.

Op basis van plantaardige extracten en geheel zonder hormonen!

De Hair Rescue behandeling is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Hair Rescue stopt in veel gevallen haaruitval en de afname van de kwaliteit van het haar. Veel mensen krijgen hun dikke, krachtige haar terug, resulterend in een volle haardos.

Hair Rescue bestaat uit twee onderdelen:

  • de behandeling in de salon met Stamceltherapie
  • thuis gebruik van Hair Rescue Scalp Lotion

In ons instituut wordt met een speciaal permante make-up apparaat een veilig stamcel preperaat in de huid geprikt. Met een minimale diepte van 1 milimeter in de hoofdhuid. Deze 'stamcellen' activeren uw eigen haarmatrix. Vanuit deze hairmatrix ontwikkelen zich van nature haarfollikels. Bij beginnende kaalheid is dit proces verstoord of vertraagd. De stamcelbehandeling activeert dit proces. Het resultaat is dat de bestaande haren dikker worden en als vaak ook nieuwe haren ontwikkelen.
Voor thuis gebruik is het van belang om dagelijks de Hair Rescue Scalp Lotion te gebruiken. Dit activeert ook de haarmatrix en resulteert in dikker en voller haar. U hoeft het enkel op uw hoofdhuid aan te brengen. Het liefste wanneer u uw haar heeft gewassen en het haar handoek droog is. Hair Rescue Scalp Lotion dringt meteen door in de hoofdhuid en trekt niet in vochtig haar.
Super Lash 

100% Natuurlijk met aanzienlijk resultaat voor prachtige wimpers!

Nieuwe en revolutionaire innovatie waarbij uw eigen wimpers dubbel zo lang worden. Uw wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of u mascara op heeft, maar dan nog mooier en langer.
Dit wil iedere vrouw!
Super Lash bevat een groeifactor die uw eigen wimperharen langer in de groeifasen houdt. Hierdoor groeien wimpers langer door en worden dus langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden.

Resultaat binnen 4 weken.

Naar de webshop

 

Wenkbrauw haargroeitechniek

Bij deze techniek worden stamcelpreperaten met een speciale techniek in de huid gebracht. Deze stamcelpreperaten activeren uw eigen haargroei, maken wenkbrauwen voller, donkerder en dikker. Deze behandeling bestaat uit 4 tot 6 behandelingen, de tijdsduur is ongeveer 15 minuten. Hierbij wordt op een gereinigde huid het speciale stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Stamcellen kopiëren het weefsel waarin ze terecht komen. Er zijn dus geen speciale stamcellen voor haar of spierweefsel. Het speciale aan stamcellen is het gegeven dat zij alle soorten weefsel kunnen vormen. De haarfollikels bevinden zich op de grens van de opperhuid en de dermis. Het is nu van belang dat u nog enige haargroei heeft. Als u totaal geen haargroei meer heeft en de huid helemaal glad en verhoornd is dat is de kans op succes uiterst gering. Indien dit het geval is raden wij deze stamceltherapie behandeling af. Voor het thuisgebruik wordt aangeraden om dagelijks Hair Rescue Brow Lotion te gebruiken.

Heeft u dunner wordende wenkbrauwen dan is de kans op een succesvol resultaat aanzienlijk.

Naar de webshop
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development