Een extra fan erbij

Zoek

Beste Marloes, Evelien

De intake en behandeling vorige week zaterdag heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben heel erg bleu op dit vlak. Er ging een totaal hele nieuwe wereld voor mij open. Evelien gaf goed advies en ik kreeg ook direct het vertrouwen dat mijn huid er na de behandeling er beter uit zou zien. Mijn huid voelde na de behandeling heerlijk zacht aan, het trekkerige gevoel vanwege de droogte was na de behandeling ook direct weg.

Ik moest de eerste dagen wel erg wennen om ineens ZOVEEL producten huidverzorging en supplementen te gebruiken. Hiervoor was het enkel een willekeurige crème (dag-nachtcrème en babycreme door elkaar) en een vit D-supplement. Gelukkig heb ik hier een goede routine in gevonden. De tip van Evelien om de supplementen vooraf in een medicijndoosje te stoppen en de tip van Marloes om de huidverzorging op volgorde dag en nacht in de badkamer te leggen hebben me echt geholpen. Ik hoef niet meer het lijstje die jullie netjes voor me op papier hebben gezet na te lopen.

De supplementen werken echt super. Ook de huid van de rest van mijn lichaam voelt zacht aan en het lijkt ook dat mijn haar mooier is geworden. 

De huidverzorging is super: te beginnen al bij de reinigingsmelk. Echt heerlijk! Er zijn nog weleens ochtenden dat er ondanks de crème nog droogteplekjes zijn (ongeveer na 4 dagen na behandeling, merkte ik de droogteplekken weer op). Maar over het algemeen voelt mijn huid al fijn aan al bij het wakker worden en dat is al een hele vooruitgang! Ik wil jullie hierbij nogmaals bedanken hiervoor! Jullie hebben er in ieder geval een extra fan bij. 

Kortom, ik ben enthousiast over de behandeling en de producten en kijk weer uit naar de volgende behandeling! Tot de 17e! 

Gr VyCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development