Éminence Organics

Zoek

evelien résidence de beauté start met Éminence Organics

Evelien heeft al sinds jaar en dag een heldere visie. Ze staat voor natuurlijke verbetering in de breedste zin van het woord. Op haar eigen wijze vult ze dit in. Het bijzondere van Evelien is dat haar puurheid en de pure uitstraling van haar bedrijf allesbehalve suffig is.

Het is meer een 'high end' beautycenter wat een en al luxe uitstraalt en alles tot in de puntjes klopt. Een verse smoothie, behaaglijke sfeer, geweldige ambiance en een zeer bekwaam en getraind team.

Dit alles heeft haar geen windeieren gelegd, ze won al driemaal de award voor beste schoonheidsspecialiste en beautysalon van het jaar. Klanten weten haar van heinde en verre te vinden, ook tout bekend Nederland.

Evelien is een type natuurtalent die altijd met beide benen op de grond blijft staan. Integer, nuchter en leergierig. Als ras ondernemer (wat haar met de paplepel is ingegoten) durft ze haar eigen koers te varen, puur op haar eigen gevoel, kennis en toekomstvisie.

Evelien zelf is het prototype om te laten zien dat puur natuur heel hip kan zijn. Bewegen en sporten in de natuur, gezonde voeding en mindset, maar ook de stralende (zaken)vrouw die er op haar mooist uitziet op hoge hakken en met een goed glas wijn geniet van het leven. Ze vertegenwoordigt hiermee haar prototype klant.

En Evelien heeft Éminence Organics ontdekt. Omdat de puurheid van dit prachtige merk hetzelfde ideaal nastreeft. Huidverbetering met de kracht van de natuur. Een modern innovatief merk dat behalve voor de huid ook goed is voor de planeet en meedenkt over duurzaamheid in alle facetten. Met handige, werkzame en multifunctionele producten voor de moderne man of vrouw.

High end producten met hoge concentraties ingrediënten, zonder water. De tijd is gekomen dat de organische trend doorzet. De tijd is gekomen dat organische en Biodynamische ingrediënten net zo effectief kunnen zijn dan hun chemische tegenpartij of zelfs nog meer effectief, zonder de bijwerkingen. Mensen willen weten wat ze smeren, als reactie op de vervuiling van lichaam en de wereld. Bovendien planten ze voor elk verkocht product een boom en verzorgen biologische maaltijden voor ernstig zieke kinderen over de wereld om aan te sterken.

Éminence Organics vindt haar oorsprong in Hongarije, ontstaan vanuit de spa cultuur (sinds 1958). Het was haar tijd vooruit, sloeg haar vleugels uit in Canada en werd groot sinds de jaren ’90.

Op dit moment mogen ze zich rekenen tot een van ’s werelds grootste Organische skin care voor de professionele markt.

Wij zijn enorm vereerd dat Evelien het vertrouwen aan Éminence en ons als leverancier heeft gegeven, omdat zij voor ons een ware ambassadeur is in de professionele beautymarkt van vandaag.

We wensen Evelien en haar team veel succes!Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development