Evelien, je hebt echt een prachtig bedrijf!  

Zoek

Toegankelijk, modern, fris maar toch gezellig. Warm én een ware snoepwinkel voor beauty& health freaks, Meestal als ik in bedrijven kom, heb ik vaak wel een op/aanmerking over iets wat anders of beter zou kunnen (niet omdat ik alle wijsheid in pacht heb, maar puur omdat ik het erg leuk vind om een ondernemer of winkelier te analyseren vanuit een klant perspectief), maar mijn bezoek aan jouw bedrijf is louter positief.

De behandeling was overheerlijk en je beseft op dat soort momenten dat je jezelf dat veel vaker zou moeten gunnen. De behandelstoel/bed is echt comfortabel, lekker warm en die massage erin is genieten. Eva vertelt rustig bij alles wat zij doet waarom etc, maar praat niet de oren van je hoofd, perfect gedoseerd. Ja en jij….jij Evelien ademt gewoonweg schoonheid, je bent volledig overtuigd van hetgeen je verkoopt en weet die enthousiasme zo goed over te brengen, eerlijk waar…. ik had zo graag alles wat je me hebt aangeraden meteen willen meenemen.
 
Kortom, ik heb de hele avond nog na kunnen genieten van mijn gehydrateerde, volle huidje en wilde je graag mijn indruk laten weten!

Met vriendelijke groet,
(mevr.) Denny Stam
Directeur Stam MediaCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development