Het Pascaud Anti-Aging concept

Zoek

Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verminderen van rimpels, het verbeteren van wallen of lifting van het gezicht: het unieke Pascaud Anti-Aging concept bij evelien résidence de beauté® vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Pascaud Huidverbetering, verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf maar dan jonger! Het concept is veilig en vertrouwd. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Een ‘natural make over' op basis van uw persoonlijke wensen.

Nadat u samen met ons uw wensen heeft besproken, volgt een persoonlijke huidanalyse met de MAC waarmee we uw huid meten en foto's voor en na de kuur maken. Uit welke behandelingen en/of producten uw persoonlijke huidverjongingskuur is opgebouwd, is afhankelijk van uw huidconditie en wensen. Natuurlijk kan er ook worden gekozen om slechts één onderdeel te behandelen. Een intensieve kuur bestaat uit een combinatie van salonbehandelingen en thuisproducten. 

NIEUW! De DNA treatment bij ons in het instituut!
Een luxe en ontspannende anti-ageing behandeling met direct resultaat. Zorgt ervoor dat uw huid verstevigt en intens gevoed wordt. In het bijzonder geschikt voor de rijpere, vermoeide en gestreste huid.

Zie hier voor de beschikbare behandelingen en mogelijkheden:

Het resultaat: EEN HUID OM TROTS OP TE ZIJN!

Afspraak makenCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development