'Hoe realistisch zijn eigenlijk al die beweringen van de Beauty Branche?'

Zoek

Die vraag hoor ik vaak.

De deskundigheid die ik door jarenlange ervaring heb opgebouwd, hebben mij geleerd dat als behandelingen en producten worden ingezet op de meest pure wijze, zij werkelijk resultaat geven. Steeds vaker vragen onze klanten of wij met natuurlijke producten werken. Ik vraag me dan altijd af, wat daar de reden van is? Meestal wordt geantwoord dat vooral uit informatie via social media blijkt dat gewoon puur natuurlijk het beste en gezondste voor ons is. Maar zo eenvoudig is het niet. Dat wil ik u graag uitleggen in dit blog. 

Stelt u zichzelf eens de vraag, wat u wilt bereiken met voeding, verzorging en beweging? Met andere woorden: hoe wilt u dagelijks leven? Als u echt resultaat wilt bereiken en dat vast wil blijven houden, dan is BALANS waar het om gaat. Als wij alles in ons leven 100% puur natuur willen doen, dan leggen wij onszelf een bijna onhaalbaar doel op. We zouden dan niet in de wereld van vandaag kunnen leven. Het zou teveel stress veroorzaken om zo'n leven te realiseren, zeker gezien de hedendaagse normen van hoe wij er uit willen zien. Wij eisen steeds meer, waarbij de zorg voor onszelf vaak op de laatste plaats komt. Familiezaken, kinderen en het werk gaan vóór en de tijd nemen voor onszelf schiet erbij in. U herkent dat vast wel! Zeker wel mag u; moet u zelfs kritisch zijn bij alles wat u doet en waar u waarde aan hecht. Voor mijzelf zijn dat meerdere dingen, maar voor iemand anders kan het een verantwoorde verzorging zijn of goede voeding. Of gelukkig zijn met uzelf en met uw eventuele partner, dat is ook één van die waardevolle dingen. Voel vooral wat bij u persoonlijk past en wees bewust van wat u doet en wat u wil bereiken. Goede volwaardige voeding draagt absoluut bij aan meer energie, een gezondere huid en een fitter en sterker lichaam. 

Goede huidverzorging is essentieel. In cosmetica is het heel moeilijk om 100% natuurlijke ingrediënten stabiel te houden. Ze lopen terug in werking en of bederven snel. Ook het waarborgen van constante kwaliteit is een onzekere factor, omdat je afhankelijk bent van oogsten, die afhangelijk van de weersomstandigheden kunnen verschillen. Daarom zie je in bijna alle actieve cosmetica een combinatie van natuurlijke- en biotechnologische ingrediënten. Dat zijn biologische ingrediënten die in een laboratorium worden bewerkt en/of nagemaakt worden om zo de maximale werking en veiligheid van een product te garanderen. 

Tot slot zijn sommige ingrediënten nodig om kwaliteit vast te houden, formules te stabiliseren of bacteriën weg te houden. Sommigen daarvan zijn niet altijd natuurlijk, maaraltijd schoon en velig en met respect voor de natuur vervaardigd. Diverse huidoliën bevatten ondermeer jasmijnolie, rode palmolie en amandelolie. Hiervan gaat uw huid zeker prettig en minder droog aanvoelen. Daardoor zal de huid er rustiger uitzien. Dit product werkt echter in de bovenste lagen van de epidermis. De huidveroudering vind echter voor een groot gedeelte plaats in de diepere lagen van de huid. Daarbij bevatten dergelijke producten géén bescherming tegen vrije radicalen en UV stralen, wat voor 85% de oorzaak is van huidveroudering.

Als u dus verbetering en resultaat wilt en zo puur mogelijk uw lichaam wilt voeden en verzorgen, dan is mijn advies: kies waar u uzelf goed bij voelt en wees selectief maar óók realistisch. Zorg goed voor uw lichaam, dan zal uw lichaam dat ook voor u doen!

Résidence de Beauté biedt een uniek BeautyConcept met de focus op 'Natuurlijke Huidverjonging'. 

U bent welkom voor een vrijblijvende huidanalyse en persoonlijk intake-gesprek. Hierbij komen al uw wensen aan bod en vertellen wij alles over de mogelijkheden die wij hebben om daaraan te voldoen.

/Anti-ageing/Schoonheidsbehandelingen/huid-en-haaranalyse/ 

EvelienCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development