IDDNA strict persoonlijk op maat van uw DNA

Zoek

Skincare en Dieet 
We zijn verheugd te verkondigen dat evelien résidence de beauté® is geselecteerd als officiële en exclusieve Provider van iDDNA®. Het anti-aging programma van Suisse Life Science. Het zeer gewilde, innovatieve anti-aging programma uniek gepersonaliseerd op uw DNA biedt krachtige en zeer effectieve oplossingen. Huidverzorging, voedingsplannen en speciaal ontworpen fitness regimes zullen u helpen echte en langdurige resultaten te bereiken en laten u deelnemen aan de revolutionaire huidverzorgingsbeweging die uw kijk op veroudering voor altijd zal veranderen. 

iDDNA®: DE BESTE NIET-INVASIEVE BEHANDELING OOIT!

Met meer dan 5 miljoen gepubliceerde studies over genetica, is iDDNA® door Suisse Life Science S.A.'s gepatenteerde technologie het enige platform wereldwijd om op onderzoek gebaseerde, DNA-gepersonaliseerde diensten aan u te leveren.

Vraag het uw DNA en leer welke voedingsmiddelen gezond zijn voor u. Stop de inname van geproduceerde vitamines en beheers uw gewicht zonder stress en rekenprogramma’s. De meest effectieve ingrediënten die u nodig hebt worden in sterkte, dosering en frequentie aangepast op cellulair niveau. 

Persoonlijke, makkelijk bruikbare informatie is dagelijks beschikbaar via de iDDNA App op uw smartphone. 

Een aantal verbazingwekkende feiten over uw iDDNA®:

  • vermindert de zichtbare gevolgen van veroudering aanzienlijk
  • verhoogt de natuurlijke schoonheid van uw huid
  • past uw voedingswijze aan op uw specifieke behoeften gebaseerd op uw DNA
  • ontwerpt een gezonde levensstijl voor u
  • optimaliseert uw sportieve sportprestaties
  • verrijkt uw leven op meerdere niveaus

Veroudering is een normaal en onomkeerbaar proces. Maar er is geen noodzaak om de biologie te weerstaan of zorgen te maken over de chronologische tijd. Uw iDDNA® anti-aging programma kan die ervaring compleet voor u veranderen.
U zult genieten van zichtbare en krachtige resultaten die zelfs uw verwachtingen kunnen overtreffen.

We kijken er naar uit u te verwelkomen in het meest exclusieve programma die de manier waarop u zich voelt  en uw ervaring van veroudering op een revolutionaire manier zal veranderen.

Bent u er klaar voor om uw consultatie te boeken?
Met slechts een telefoontje, begint u een mooie reis met iDDNA® (076-8864015).

Afspraak makenCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development