Blog "Innerwave": Is jouw huid in topconditie?

Zoek

Gratis huidanalyse door Résidence de Beauté

Schoonheid komt van binnen...en van buiten.. dat weten wij Innerwavers maar al te goed! Gezond eten, veel water drinken en een jaarlijks detox doet wonderen voor je huid, haar en nagels. In combinatie met de juiste crèmes voor de verzorging 'van buitenaf', kom je tot een optimaal resultaat. Maar welke producten zijn nu het meest ideaal voor jou? Voedend, liftend, verstevigend? Ieder persoon vraagt eigenlijk om een ander product.

Onze partner Résidence de Beauté is een van de meest vooraanstaande salons in Nederland. Evelien Leijten en haar team zorgen er voor dat jouw huid in topconditie wordt gebracht. Dat begint met een uitgebreide huidanalyse en een persoonlijke intake waarin jij jouw wensen kenbaar maakt.

Natuurlijk, innovatie en resultaat zijn de kernwoorden van het instituut. Vele tevreden klanten gingen je al voor, zoals bijvoorbeeld Anouk Smulders en Hind (zie LINDA en Talkies Magazine).

Ben je benieuwd wat Résidence de Beauté jouw huid kan betekenen? Maak dan nu een afspraak via
http://www.residencedebeaute.nl/…/Scho…/huid-en-haaranalyse/

Als je laat weten dat je dit via Innerwave hebt gezien dan ontvang je deze huidanalyse en het intakegesprek (ter waarde van ruim € 100,-) kosteloos met daarbij extra een verzorgingsproduct dat past bij het advies.

https://www.youtube.com/watch?v=WqMOdTEINmk


Evelien's bewustwordinggCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development